روغن سرخ کردنی مریم عاری از اسیدهای چرب غیر طبیعی (اسیدهای چرب ترانس) می باشد و از روغن های مجاز گیاهی تهیه شده است . تعریف روغن سرخ کردنی طبق استاندارد ملی شماره 4152 :محصولی است سیال در 20 درجه سانتیگراد و مرکب از یک یا چند روغن گیاهی . روغن مخصوص سرخ کردنی مریم ترکیبی از روغن های مایع مقاوم در برابر حرارت مانند کلزا ، آفتابگردان و ... و روغن های نیمه جامد طبیعی مانند پالم اولئین یا پالم سوپر اولئین می باشد . به علت عدم استفاده از فرآیند هیدروژناسیون در فرآیند تولید روغن سرخ کردنی مریم ، این محصول فاقد ایزومر ترانس بوده و استفاده از روغن های مقاوم در مقابل حرارت در فرمولاسیون ، روغن سرخ کردنی مریم را به محصولی مناسب جهت کلیه مصارف سرخ کردنی و پخت و پز تبدیل نموده است . توصیه می شود جهت مصارف سرخ کردنی ، حتماً از روغن های سرخ کردن استفاده شود چرا که استفاده از روغن های ناپایدار در مقابل حرارت باعث ایجاد ترکیبات سمی مانند آکرولئین در روغن شده که اکثر این ترکیبات خاصیت سرطان زایی دارند . نکات تغذیه ای برای یک قاشق غذاخوری (14 گرم) مقدار انرژی -------------------------------------------------- 128 کیلو کالری حد اکثر اسیدهای چرب اشباع ----------------------------------- 9/4 گرم حداقل اسید اولئیک (امگا 9) -------------------------------------- 2/4 گرم حداقل اسید لینولئیک (امگا 6) ------------------------------------ 5/3 گرم حداکثر اسید لینولنیک (امگا 3) ----------------------------------- 28/0 گرم کلسترول ----------------------------------------------------------------- 0 گرم سدیم -------------------------------------------------------------------- 0 گرم کربوهیدرات --------------------------------------------------------------- 0 گرم پروتئین --------------------------------------------------------------------- 0 گرم