بنا به توصیه سازمان جهانی بهداشت هر فرد می تواند 30-15 درصد انرژی مورد نیاز روزانه خود را از چربی و روغن تأمین کند . پس روغن را به اندازه مصرف کنید . روغن خوراکی مصرف خانوار مریم ترکیبی از روغن های مایع مانند آفتابگردان ، سویا ، کلزا ، روغن های نیمه جامد طبیعی مانند پالم یا اولئین و حداکثر 15 درصد روغن هیدروژنه شده می باشد . بخش اعظم اسیدهای چرب ترانس در روغن ها و چربی های خوراکی گیاهی بر اثر فرآیند هیدروژناسیون تولید می گردند . البته در چربی های حیوانی و در چربی شیر اسیدهای چرب ترانس در اثر فعالیت باکتری های بی هوازی در دستگاه گوارش حیوان نیز تولید می شود . میزان اسیدهای چرب ترانس در محصولات به دست آمده از گاو و گوسفند در حدود 5 درصد کل اسیدهای چرب است ، در حالی که این مقدار در چربی های هیدروژنه شده تجاری ممکن است به بیش از 50 درصد نیز برسد . بنابراین در فرمولاسیون روغن نیمه جامد مریم سعی شده که تا حد امکان از روغن های هیدروژنه شده کمتر استفاده شود . روغن نیمه جامد مریم مناسب برای انواع مصارف خانگی و صنعتی بوده ، دارای حداقل 30 درصد اسیدهای چرب ضروری (اسید لینولئیک و اسید لینولنیک) می باشد . همچنین دارای مقدار مناسبی بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین A ) است . با توجه به ایزومرهای ترانس پایین روغن های نیمه جامد این شرکت ، روغن نباتی نیمه جامد با طعم کره نیز جزو محصولات تولیدی ما می باشد . نکات تغذیه ای برای یک قاشق غذاخوری (14 گرم) مقدار انرژی -------------------------------------------------- 128 کیلو کالری حد اکثر اسیدهای چرب اشباع ----------------------------------- 2/4 گرم حداقل اسید اولئیک (امگا 9) -------------------------------------- 8/2 گرم حداقل اسید لینولئیک (امگا 6) ------------------------------------ 4/1 گرم حداکثر اسیدهای چرب ترانس ------------------------------------- 4/1 گرم حداکثر اسید لینولنیک (امگا 3) ------------------------------------- 7/0 گرم کلسترول --------------------------------------------------------------- 0 گرم سدیم ------------------------------------------------------------------- 0 گرم کربوهیدرات ------------------------------------------------------------- 0 گرم پروتئین ------------------------------------------------------------------ 0 گرم