روغن و ادویه

روغن آفتابگردان خام 100 میلی لیتر روغن خام تخمه آفتابگردان با فشار دادن به دست می آید که حرارت و اکسیداسیون را کاملاً از بین می برد و در نتیجه تمام مواد مفید حفظ می شود. روغن آفتابگردان خام عملا بی بو است و برای سس سالاد سبزیجات و سایر سالادها ایده آل است و طعمی نرم و بسیار لطیف به غذا می دهد. حاوی 60٪ اسید لینولئیک (امگا 6) و سرشار از ویتامین E (ویتامین E) و همچنین مواد معدنی فسفر، منیزیم و پتاسیم است. روغن آفتابگردان خام یک آنتی اکسیدان طبیعی قوی است و به عنوان یک درمان برای پوست های خشک عالی است. روغن زیره سیاه خام 250 میلی لیتر روغن زیره سیاه دارای 26 اسید چرب است که 18 تای آن غیراشباع و 8 اسید چرب اشباع است. روغن زیره، از جمله، حاوی فسفولیپیدها، فیتواسترول ها، ویتامین های E و D، A، C، B، فسفر، کلسیم و آهن است. این روغن حاوی 15 اسید آمینه (از جمله آرژنین) است که 8 مورد از آنها برای بدن ضروری است، کاروتنوئیدها، ریز مغذی های مختلف و درشت مغذی ها، فلاونوئیدها، پلی ساکاریدها و مونوساکاریدها، تانن ها، آلکالوئیدها، ساپونین ها، آنزیم ها، اسانس ها (حدود 1.3٪). روغن زیره یک محصول شفابخش منحصر به فرد محسوب می شود که در درمان بسیاری از بیماری ها استفاده می شود. طیف استفاده از آن به قدری گسترده است که این روغن را حتی "درمان تمام بیماری ها" می نامند. مصرف منظم این محصول به بهبود عملکرد بسیاری از اندام‌ها و سیستم های داخلی کمک می کند. مخلوط دانه سالاد 250 گرم مخلوط دانه های سالاد از دانه های بعد از استخراج روغن تشکیل شده است و بنابراین کالری کمتری دارد. دانه ها حاوی ویتامین ها، آنتی اکسیدان های طبیعی و اسیدهای چرب غیر اشباع هستند که تأثیر مفیدی بر بدن دارند. خوردن دانه ها سیستم ایمنی بدن شما را تقویت می کند و انرژی لازم را برای تمام روز به شما می بخشد. ترکیب دانه ها را امتحان کنید تا ارزش غذایی غذاهایتان را افزایش دهید و طعمی تند به آنها بدهید. ترکیب شامل: - تخم کدو تنبل؛ - دانه کنجد؛ - دانه آفتابگردان پوست کنده؛ - آجیل کاج؛ - دانه کتان.

توضیحات

روغن آفتابگردان خام 100 میلی لیتر روغن خام تخمه آفتابگردان با فشار دادن به دست می آید که حرارت و اکسیداسیون را کاملاً از بین می برد و در نتیجه تمام مواد مفید حفظ می شود. روغن آفتابگردان خام عملا بی بو است و برای سس سالاد سبزیجات و سایر سالادها ایده آل است و طعمی نرم و بسیار لطیف به غذا می دهد. حاوی 60٪ اسید لینولئیک (امگا 6) و سرشار از ویتامین E (ویتامین E) و همچنین مواد معدنی فسفر، منیزیم و پتاسیم است. روغن آفتابگردان خام یک آنتی اکسیدان طبیعی قوی است و به عنوان یک درمان برای پوست های خشک عالی است. روغن زیره سیاه خام 250 میلی لیتر روغن زیره سیاه دارای 26 اسید چرب است که 18 تای آن غیراشباع و 8 اسید چرب اشباع است. روغن زیره، از جمله، حاوی فسفولیپیدها، فیتواسترول ها، ویتامین های E و D، A، C، B، فسفر، کلسیم و آهن است. این روغن حاوی 15 اسید آمینه (از جمله آرژنین) است که 8 مورد از آنها برای بدن ضروری است، کاروتنوئیدها، ریز مغذی های مختلف و درشت مغذی ها، فلاونوئیدها، پلی ساکاریدها و مونوساکاریدها، تانن ها، آلکالوئیدها، ساپونین ها، آنزیم ها، اسانس ها (حدود 1.3٪). روغن زیره یک محصول شفابخش منحصر به فرد محسوب می شود که در درمان بسیاری از بیماری ها استفاده می شود. طیف استفاده از آن به قدری گسترده است که این روغن را حتی "درمان تمام بیماری ها" می نامند. مصرف منظم این محصول به بهبود عملکرد بسیاری از اندام‌ها و سیستم های داخلی کمک می کند. مخلوط دانه سالاد 250 گرم مخلوط دانه های سالاد از دانه های بعد از استخراج روغن تشکیل شده است و بنابراین کالری کمتری دارد. دانه ها حاوی ویتامین ها، آنتی اکسیدان های طبیعی و اسیدهای چرب غیر اشباع هستند که تأثیر مفیدی بر بدن دارند. خوردن دانه ها سیستم ایمنی بدن شما را تقویت می کند و انرژی لازم را برای تمام روز به شما می بخشد. ترکیب دانه ها را امتحان کنید تا ارزش غذایی غذاهایتان را افزایش دهید و طعمی تند به آنها بدهید. ترکیب شامل: - تخم کدو تنبل؛ - دانه کنجد؛ - دانه آفتابگردان پوست کنده؛ - آجیل کاج؛ - دانه کتان.