این فرآورده، در اثر استخراج روغن از دانه کنجد، به روش پرس سرد پس از انجام فرآیند فیلتراسیون، به منظور جداسازی ذرات معلق بدست میآید در این روش به دلیل استفاده از حرارتهای پایین، کمترین تغییرات در ترکیبات و خواص تغذیهای روغن ایجاد شده و بهدلیل عدم نیاز به فرآیندهای تصفیه بعدی، یک روغن کاملاً خالص و بکر با رنگ زرد ملایم و شفاف و عطر و طعم مطبوع حاصل میگردد روغن کنجد منبع غنی از ویتامین E، ترکیبات آنتی اکسیدان و دارای خواص دارویی و تغذیه ای بسیار زیاد است و از آن برای تهیه انواع غذاها و سالاد استفاده میشود