خشک شده با فرایند انجمادی و حفظ حداکثری مواد مغذی و آنتی اکسیدان سرشار از ویتامین C درصد بالای فیبر میوه های خشک الفی از با کیفیت ترین میوه ها و با اســتفاده از فناورى پیشرفته خشک کردن انجمادى تولید مى شوند. در این فناوری فرایندى اســت که در آن یخ از داخل یک محصول منجمد به بخار تبدیل مى شــود بدون اینکه هیچ فرایند ذوبى اتفاق بیفتد. از این فرایند برای افزایش مدت نگهداری مواد غذایی و دارویی و همچنین آسان کردن حمل و نقل آنها بهره میبرند. از مزیت های این روش خشک کردن میوه: اکسید نشدن مواد، ایجاد نشدن ترکیبات جدید محصول نهایی رنگ و طعم اولیه خود را حفظ می کند و باقی ماندن تمامی مواد و ویتامینهای میوه ها به دلیل کم شدن آب داخل محصول، محصول نهایی بسیار سبک بوده و حمل و نقل بسیار ساده و آسان است. محصولات میوه خشک الفی را مى توان بـه روشهاى مختلف استفاده شوند: - به عنوان یک اسنک سالم، خوشمزه و کم کالرى و طبیعی برای کودکان و بزرگسالان - به همراه غلات صبحابه - به همراه ماست و یا بستنی - به عنوان یک افزودنى طبیعى و بدون مواد نگهدارنده براى شیرینى پزى و یا تزئین شیرینی و دسر در بین میوه های خشک، زردآلوی خشک، آلو و انجیر بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند. این میوه ها معدن کارُتن هستند. زردآلو همیشه قبل از قرار دادن در معرض آفتاب، با گوگرد بخار داده می شود. چگونه باید زردآلوی خشک را استفاده کرد؟ زردآلوی خشک را می توان به همان شکل یا بعد از خیس کردن در آب گرم به مدت حداقل 2 ساعت یا دو دقیقه قرار دادن در مایکروویو استفاده کرد. از زردآلوی خشک به تنهایی یا مخلوط با میوه های خشک دیگر می توان کمپوت بسیار خوشمزه ای تهیه کرد. برای تزیین تارت هم می توان از زردآلو استفاده کرد. البته زرد آلو را برای تزیین غذاهای شور (مرغ، سالاد،...) هم به کار می برند. ارزش غذایی زردآلوی خشک زردآلوی خشک بازاری حاوی آنهیدرید سولفور (220 E) است، که از قبل از خشک کردن در میوه مانده است. کنسرو این میوه ممکن است باعث تحریک آلرژی یا بروز سردرد بشود. زردآلوی خشک حاوی مقدار زیادی انرژی است که با حجم کم، انرژی زیادی را بسیار سریع در دسترس قرار می دهد. به علاوه، به خاطر غنی بودن از پتاسیم اثر «ضد گرفتگی عضلانی» هم دارد. اما زردآلو به خاطر وفور استثنایی کارُتن بسیار مورد توجه است، کارُتن هم برای دستگاه قلبی و عروقی مفید است و هم برنزه شدن پوست را آسان می کند. در بهار می توانید از کپسول کارُتن استفاده کنید: هم قیمتش خیلی ارزان تر است و هم مواد مغذی بسیار مفیدی مانند کلسیم و آهن در آن یافت می شود. یک زردآلوی خشک که 8 تا 10 گرم وزن دارد، حاوی 450 میلی گرم کارُتن است، چیزی حدود محتوای یک کپسول!