زرد چوبه 80 گرم سلفون عطرین

زردچوبه یا زرچوبه با نام علمی Curcuma longa گیاهی است که ادویه ای با همین نام از آن تهیه می شود. زردچوبه در رده زنجبیل وارها (Liliopsida)، راسته زنجبیل ها (Zingiberales)، تیره زنجبیلیان (Zingiberaceae) و گونه زردچوبه ای ها (Curcuma) جای می گیرد. نام انگلیسی زردچوبه Turmeric می باشد. ودر حاصل از گیاه زردچوبه دارای رنگ زرد تیره است که در زمره یکی از ادویه های پرکاربرد قرار می گیرد. هند خاستگاه اصلی این گیاه می باشد و زردچوبه تشکیل دهنده قسمت اصلی ادویه کاری معروف است که در بسیاری از غذاهای هندی کاربرد دارد. از این ادویه پر خاصیت به نام زعفران هندی و ادویه طلایی نیز یاد می شود. این گیاه اغلب در آسیا و آمریکای مرکزی رشد و پرورش می یابد. زرد چوبه به عنوان یکی از گیاهان دارویی قدیمی شناخته می شود. این گیاه از صدها سال پیش در هندوستان کاشت می شده است. از ریزوم پودر شده زردچوبه برای طعم دهی به مواد غذایی مختلف استفاده می شود. زردچوبه همچنین در رنگ کردن انواع پارچه ها به خصوص پارچه های پنبه ای، ابریشمی و پشمی کاربرد دارد. اسانس ریزوم گیاه زردچوبه مصارف زیادی در صنایعی همچون داروسازی، عطرسازی و صنایع غذایی دارد. هندوستان یکی از کشورهای بزرگ تولید کننده زردچوبه محسوب می شود، به طوری که سالانه در حدود 224600 تن زردچوبه در این کشور تولید می گردد. این کشور به تنهایی 94 درصد از زردچوبه جهان را تامین می کند. بخش بزرگی از زردچوبه تولید شده در هند به کشورهای خاورمیانه، کشورهای اروپایی و آمریکا صادر می شود. سطح وسیعی از زمین های زراعی در کشورهای هندوستان، مالزی، اندونزی و برخی از نقاط چین به کاشت گیاه زردچوبه اختصاص یافته است. پودر زرد چوبه که ما در خانه به عنوان ادویه غذا استفاده می کنیم پودری است که از آسیاب کردن ریشه این گیاه به دست می آید و همچنین زردچوبه باعث شده، در خیلی از فرهنگها از آن به عنوان رنگ استفاده می کنند و در نواحی مختلف به شکل های مختلف، مثل پودر زردچوبه، چای زردچوبه، عصاره زردچوبه، کپسول مکمل غذایی تی صابون زردچوبه استفاده می کنند. اخیرا دانشمندان درباره زردچوبه که هندیان تا این اندازه به آن اعتقاد دارند، پژوهش کردند، به این نتیجه رسیدند که زردچوبه واقعا دارای خواص درمانی قدرتمندی است. ماده فعال کورکومین در زردچوبه یک ضد التهاب و آنتی اکسیدان موثری است که 3% از وزن زردچوبه را تشکیل می دهد، و برای مصرف روزانه از این ماده موثر را روزی یک گرم توصیه کرده اند. کورکومین موثر در زردچوبه به سختی در خون جذب می شود، برای همین بهتر است همراه با زردچوبه، فلفل سیاه استفاده کنید تا به جذب آن کمک کنید. پیپرین موجود در فلفل سیاه، جذب مورکومین در بدن را افزایش می دهد. و بهترین مدل جذب زرد چوبه همراه با پیپرین است. کورکومین در چربی هم حل می شود، پس ایده خوبی است که بیشتر همراه با غذاهای چرب مصرف شود.

توضیحات

زردچوبه یا زرچوبه با نام علمی Curcuma longa گیاهی است که ادویه ای با همین نام از آن تهیه می شود. زردچوبه در رده زنجبیل وارها (Liliopsida)، راسته زنجبیل ها (Zingiberales)، تیره زنجبیلیان (Zingiberaceae) و گونه زردچوبه ای ها (Curcuma) جای می گیرد. نام انگلیسی زردچوبه Turmeric می باشد. ودر حاصل از گیاه زردچوبه دارای رنگ زرد تیره است که در زمره یکی از ادویه های پرکاربرد قرار می گیرد. هند خاستگاه اصلی این گیاه می باشد و زردچوبه تشکیل دهنده قسمت اصلی ادویه کاری معروف است که در بسیاری از غذاهای هندی کاربرد دارد. از این ادویه پر خاصیت به نام زعفران هندی و ادویه طلایی نیز یاد می شود. این گیاه اغلب در آسیا و آمریکای مرکزی رشد و پرورش می یابد. زرد چوبه به عنوان یکی از گیاهان دارویی قدیمی شناخته می شود. این گیاه از صدها سال پیش در هندوستان کاشت می شده است. از ریزوم پودر شده زردچوبه برای طعم دهی به مواد غذایی مختلف استفاده می شود. زردچوبه همچنین در رنگ کردن انواع پارچه ها به خصوص پارچه های پنبه ای، ابریشمی و پشمی کاربرد دارد. اسانس ریزوم گیاه زردچوبه مصارف زیادی در صنایعی همچون داروسازی، عطرسازی و صنایع غذایی دارد. هندوستان یکی از کشورهای بزرگ تولید کننده زردچوبه محسوب می شود، به طوری که سالانه در حدود 224600 تن زردچوبه در این کشور تولید می گردد. این کشور به تنهایی 94 درصد از زردچوبه جهان را تامین می کند. بخش بزرگی از زردچوبه تولید شده در هند به کشورهای خاورمیانه، کشورهای اروپایی و آمریکا صادر می شود. سطح وسیعی از زمین های زراعی در کشورهای هندوستان، مالزی، اندونزی و برخی از نقاط چین به کاشت گیاه زردچوبه اختصاص یافته است. پودر زرد چوبه که ما در خانه به عنوان ادویه غذا استفاده می کنیم پودری است که از آسیاب کردن ریشه این گیاه به دست می آید و همچنین زردچوبه باعث شده، در خیلی از فرهنگها از آن به عنوان رنگ استفاده می کنند و در نواحی مختلف به شکل های مختلف، مثل پودر زردچوبه، چای زردچوبه، عصاره زردچوبه، کپسول مکمل غذایی تی صابون زردچوبه استفاده می کنند. اخیرا دانشمندان درباره زردچوبه که هندیان تا این اندازه به آن اعتقاد دارند، پژوهش کردند، به این نتیجه رسیدند که زردچوبه واقعا دارای خواص درمانی قدرتمندی است. ماده فعال کورکومین در زردچوبه یک ضد التهاب و آنتی اکسیدان موثری است که 3% از وزن زردچوبه را تشکیل می دهد، و برای مصرف روزانه از این ماده موثر را روزی یک گرم توصیه کرده اند. کورکومین موثر در زردچوبه به سختی در خون جذب می شود، برای همین بهتر است همراه با زردچوبه، فلفل سیاه استفاده کنید تا به جذب آن کمک کنید. پیپرین موجود در فلفل سیاه، جذب مورکومین در بدن را افزایش می دهد. و بهترین مدل جذب زرد چوبه همراه با پیپرین است. کورکومین در چربی هم حل می شود، پس ایده خوبی است که بیشتر همراه با غذاهای چرب مصرف شود.

محصولات مرتبط

محصولات مشابه