زعفران 1 مثقال پاکتی "این نوع زعفران کاملا خالص بوده و شامل بخش سرگل رشته های زعفران می باشد که قدرت رنگ دهی بسیار بالایی دارد و طعم و عطر ملموسی ایجاد میکند. زعفران یک مثقالی سرگل پاکتی ، از کیفیت مطلوب زعفران های سرگل در بسته بندی اقتصادی تهیه شده است. به همین خاطر برای مصرف کنندگانی که به دنبال کیفیت بالا در عین قیمت مناسب هستند انتخاب مطلوبی است. این محصول در بسته یندی پاکتی لمینیت شده و نایلون ترس، کاملا نفوذ ناپذیر در برابر هرگونه آلودگی و گرد و غبار بوده و با توجه به ابعاد بسته بندی که دارد به راحتی قابل حمل و نگهداری می باشد. کاربرد محصول این محصول در بسته بندی لمینیت شده با یک پنجره نمایش ارائه شده است که به شما کمک میکند تا زعفران داخل این محصول را مشاهده کنید و از کیفیت آن اطمینان حاصل کنید. زعفران با کیفیت را تقریبا در هر غذا و پیش غذایی میتوان استفاده کرد و در صورتی که مصرف آن در محدوده مجاز مصرف باشد نه تنها هیچ عارضه ای ندارد بلکه خواص فراوانی برای سلامتی جسمی به همراه دارد. میزان مصرف ماهیانه مجاز زعفران بین 1 تا 4 گرم زعفران خشک برای هر نفر می باشد. از زعفران در انواع خورشت ها، خوراک ها، غذاهای پروتئینی و سبزیجات پخته، انواع دسر و پیش غذا، انواع غذاهای سنتی و مدرن و انواع نوشیدنی ها میتوان استفاده کرد. رشته های زعفران را میتوان هم بصورت رشته و هم پس از آسیاب کردن دم کرده و زعفران دم شده را به غذا اضافه کرد. علاوه بر این برخی افراد مایلند زعفران را بدون دم کردن به غذا اضافه کنند تا به بهبود ظاهر غذا نیز کمک کند. شناخت زعفران اصل از راه های شناخت زعفران اصل می توان سه مورد مهم را نام برد: -مزه زعفران اصلی تلخ (پیکرو کروسین) ولی مطبوع و بوی آن نیز کمی تند( سافرانال) است و اگر زعفرانی شیرین یا شور باشد نشان از این دارد که شکر، نمک یا روغن به آن اضافه شده است و تقلبی می باشد. - اگر تار زعفران را بین کاغذ کاهی بگذاریم و فشار دهیم نباید لکه چربی باقی بگذارد. - زعفران روی شعله گاز به رنگ بنفش یا نارنجی در می آید اما زعفران تقلبی هنگام سوختن شعله زرد رنگ ایجاد می کند. به طور کلی از هر 170 هزار گل زعفران ، یک کیلوگرم زعفران خشک بدست می آید و یک کارگر مزرعه به طور متوسط باید 50 ساعت کار کند تا بتواند این مقدار گل را بچیند. عیار (کروسین) زعفران در استانداردهای ملی و بین المللی حداقل پذیرش 220 است که این عدد در زعفران مصطفوی بالاتر از این عدد میباشد. خواص و مزایای زعفران از خواص زعفران می توان به خاصیت ضد افسردگی و نشاط آوری، تصفیه کبد، خون سازی، تسهیل گردش خون، احیای سلول های آسیب دیده چشم، محافظت از پوشش اطراف سلول های مغز، تنظیم کارکرد سلول های بینایی، جلوگیری از رسوب پلاکت در مغر (جلوگیری از آلزایمر)، تقویت دید چشم در سنین پیری، جلوگیری از ایجاد سلول های سرطانی در کبد، جلوگیری از گرفتگی عروق، تنظیم فشار خون، جلوگیری از افزایش کلسترول، تری گلیسیرید و چربی بد در خون، پاکسازی کلیه و مثانه، جلوگیری از سرطان پوست، از بین بردن نفخ و اسید معده، آنتی اکسیدان، از بین بردن خشکی و خارش پوست، محافظت از چشم در مقابل آفتاب اشاره کرده. مشخصات محصول: ضد افسردگی و نشاط آور/سرشار از آنتی اکسیدان وضد سرطان/خون ساز /جلوگیری از آلزایمر/تقویت دید چشم/تنظیم کننده فشار خون و...