زعفران 4 گرم گوهر

زعفران 4 گرم گوهر "زعفران چهار گرمی نگین گوهر، با رشته‌های درشت و اعلا در بسته بندی کوچک، قابل حمل و مقاوم در برابر ضربه به مرحله تولید رسیده است. ظرف پلی استایرن دردار زعفران نگین آذین، مانع رسیدن رطوبت و هوا به رشته‌های نگین زعفران میشود. این بسته بندی مناسب برای سوغاتی و هدیه نیز می باشد. زعفران نگین از جدا کردن کامل کلاله از گل زعفران به دست می آید، کلاله در این نوع زعفران فاقد خامه می باشد ولی طول و حجم کلاله نسبت به زعفران سرگل بیشتر است. کاربرد محصول این محصول در بسته بندی پلی استایرن شفاف ارائه شده است که بسیار شکیل است و برای کادو و سوغاتی می تواند گزینه مناسبی باشد. بسته‌بندی این محصول، به شما کمک می‌کند تا زعفران داخل این محصول را بهتر مشاهده کنید، همچنین در طراحی این بسته‌بندی به جلوگیری از نفوذ رطوبت و هوا نیز، توجه شده است. استفاده از نگین زعفران، آسیاب آن را با حفظ کیفیت، آسان کرده و همچنین می توان از رشته های زعفران نگین برای تزئین غذا و دسر استفاده نمود. زعفران با کیفیت را تقریبا در هر غذا و پیش غذایی میتوان استفاده کرد و در صورتی که مصرف آن در محدوده مجاز مصرف باشد نه تنها هیچ عارضه ای ندارد بلکه خواص فراوانی برای سلامتی جسمی به همراه دارد. میزان مصرف ماهیانه مجاز زعفران بین 1 تا 4 گرم زعفران خشک برای هر نفر می باشد. از زعفران در انواع خورشت ها، خوراک ها، غذاهای پروتئینی و سبزیجات پخته، انواع دسر و پیش غذا، انواع غذاهای سنتی و مدرن و انواع نوشیدنی ها میتوان استفاده کرد. رشته های زعفران را میتوان هم بصورت رشته و هم پس از آسیاب کردن دم کرده و زعفران دم شده را به غذا اضافه کرد. علاوه بر این برخی افراد مایلند زعفران را بدون دم کردن به غذا اضافه کنند تا به بهبود ظاهر غذا نیز کمک کند. شناخت زعفران اصل از راه های شناخت زعفران اصل می توان سه مورد مهم را نام برد: - مزه زعفران اصلی تلخ (پیکرو کروسین) ولی مطبوع و بوی آن نیز کمی تند( سافرانال) است و اگر زعفرانی شیرین یا شور باشد نشان از این دارد که شکر، نمک یا روغن به آن اضافه شده است و تقلبی می باشد - اگر تار زعفران را بین کاغذ کاهی بگذاریم و فشار دهیم نباید لکه چربی باقی بگذارد. - زعفران روی شعله گاز به رنگ بنفش یا نارنجی در می آید اما زعفران تقلبی هنگام سوختن شعله زرد رنگ ایجاد می کند. به طور کلی از هر 170 هزار گل زعفران ، یک کیلوگرم زعفران خشک بدست می آید و یک کارگر مزرعه به طور متوسط باید 50 ساعت کار کند تا بتواند این مقدار گل را بچیند. عیار (کروسین) زعفران در استانداردهای ملی و بین المللی حداقل پذیرش 220 است که این عدد در زعفران مصطفوی بالاتر از این عدد میباشد خواص و مزایای زعفران از خواص زعفران می توان به خاصیت ضد افسردگی و نشاط آوری، تصفیه کبد، خون سازی، تسهیل گردش خون، احیای سلول های آسیب دیده چشم، محافظت از پوشش اطراف سلول های مغز، تنظیم کارکرد سلول های بینایی، جلوگیری از رسوب پلاکت در مغر (جلوگیری از آلزایمر)، تقویت دید چشم در سنین پیری، جلوگیری از ایجاد سلول های سرطانی در کبد، جلوگیری از گرفتگی عروق، تنظیم فشار خون، جلوگیری از افزایش کلسترول، تری گلیسیرید و چربی بد در خون، پاکسازی کلیه و مثانه، جلوگیری از سرطان پوست، از بین بردن نفخ و اسید معده، آنتی اکسیدان، از بین بردن خشکی و خارش پوست، محافظت از چشم در مقابل آفتاب اشاره کرده. مشخصات ظاهری محصول: زعفران سرگل در قوطی شفاف 0.5 مثقالی در جعبه لمینیت شده ورن خالص محصول : 4 گرم وزن ناخالص محصول: 93.5 گرم ابعاد بسته بندی محصول: طول:5.1 عرض:5.1 ارتفاع:21.4 تعداد در بسته بندی مادر: 10 وزن ناخالص بسته بندی مادر: 943 گرم ابعاد بسته بندی مادر: طول:25.8 عرض:5.1 ارتفاع:21.4 شماره پروانه بهداشت: 50/20004

توضیحات

زعفران 4 گرم گوهر "زعفران چهار گرمی نگین گوهر، با رشته‌های درشت و اعلا در بسته بندی کوچک، قابل حمل و مقاوم در برابر ضربه به مرحله تولید رسیده است. ظرف پلی استایرن دردار زعفران نگین آذین، مانع رسیدن رطوبت و هوا به رشته‌های نگین زعفران میشود. این بسته بندی مناسب برای سوغاتی و هدیه نیز می باشد. زعفران نگین از جدا کردن کامل کلاله از گل زعفران به دست می آید، کلاله در این نوع زعفران فاقد خامه می باشد ولی طول و حجم کلاله نسبت به زعفران سرگل بیشتر است. کاربرد محصول این محصول در بسته بندی پلی استایرن شفاف ارائه شده است که بسیار شکیل است و برای کادو و سوغاتی می تواند گزینه مناسبی باشد. بسته‌بندی این محصول، به شما کمک می‌کند تا زعفران داخل این محصول را بهتر مشاهده کنید، همچنین در طراحی این بسته‌بندی به جلوگیری از نفوذ رطوبت و هوا نیز، توجه شده است. استفاده از نگین زعفران، آسیاب آن را با حفظ کیفیت، آسان کرده و همچنین می توان از رشته های زعفران نگین برای تزئین غذا و دسر استفاده نمود. زعفران با کیفیت را تقریبا در هر غذا و پیش غذایی میتوان استفاده کرد و در صورتی که مصرف آن در محدوده مجاز مصرف باشد نه تنها هیچ عارضه ای ندارد بلکه خواص فراوانی برای سلامتی جسمی به همراه دارد. میزان مصرف ماهیانه مجاز زعفران بین 1 تا 4 گرم زعفران خشک برای هر نفر می باشد. از زعفران در انواع خورشت ها، خوراک ها، غذاهای پروتئینی و سبزیجات پخته، انواع دسر و پیش غذا، انواع غذاهای سنتی و مدرن و انواع نوشیدنی ها میتوان استفاده کرد. رشته های زعفران را میتوان هم بصورت رشته و هم پس از آسیاب کردن دم کرده و زعفران دم شده را به غذا اضافه کرد. علاوه بر این برخی افراد مایلند زعفران را بدون دم کردن به غذا اضافه کنند تا به بهبود ظاهر غذا نیز کمک کند. شناخت زعفران اصل از راه های شناخت زعفران اصل می توان سه مورد مهم را نام برد: - مزه زعفران اصلی تلخ (پیکرو کروسین) ولی مطبوع و بوی آن نیز کمی تند( سافرانال) است و اگر زعفرانی شیرین یا شور باشد نشان از این دارد که شکر، نمک یا روغن به آن اضافه شده است و تقلبی می باشد - اگر تار زعفران را بین کاغذ کاهی بگذاریم و فشار دهیم نباید لکه چربی باقی بگذارد. - زعفران روی شعله گاز به رنگ بنفش یا نارنجی در می آید اما زعفران تقلبی هنگام سوختن شعله زرد رنگ ایجاد می کند. به طور کلی از هر 170 هزار گل زعفران ، یک کیلوگرم زعفران خشک بدست می آید و یک کارگر مزرعه به طور متوسط باید 50 ساعت کار کند تا بتواند این مقدار گل را بچیند. عیار (کروسین) زعفران در استانداردهای ملی و بین المللی حداقل پذیرش 220 است که این عدد در زعفران مصطفوی بالاتر از این عدد میباشد خواص و مزایای زعفران از خواص زعفران می توان به خاصیت ضد افسردگی و نشاط آوری، تصفیه کبد، خون سازی، تسهیل گردش خون، احیای سلول های آسیب دیده چشم، محافظت از پوشش اطراف سلول های مغز، تنظیم کارکرد سلول های بینایی، جلوگیری از رسوب پلاکت در مغر (جلوگیری از آلزایمر)، تقویت دید چشم در سنین پیری، جلوگیری از ایجاد سلول های سرطانی در کبد، جلوگیری از گرفتگی عروق، تنظیم فشار خون، جلوگیری از افزایش کلسترول، تری گلیسیرید و چربی بد در خون، پاکسازی کلیه و مثانه، جلوگیری از سرطان پوست، از بین بردن نفخ و اسید معده، آنتی اکسیدان، از بین بردن خشکی و خارش پوست، محافظت از چشم در مقابل آفتاب اشاره کرده. مشخصات ظاهری محصول: زعفران سرگل در قوطی شفاف 0.5 مثقالی در جعبه لمینیت شده ورن خالص محصول : 4 گرم وزن ناخالص محصول: 93.5 گرم ابعاد بسته بندی محصول: طول:5.1 عرض:5.1 ارتفاع:21.4 تعداد در بسته بندی مادر: 10 وزن ناخالص بسته بندی مادر: 943 گرم ابعاد بسته بندی مادر: طول:25.8 عرض:5.1 ارتفاع:21.4 شماره پروانه بهداشت: 50/20004

محصولات مرتبط

محصولات مشابه