سولاته اسپرسو

اگر میخواهید روزتان را پر انرژی آغاز کنید و برای شروع یک روز خوب هوشیاری‌تان را افزایش دهید یا به هنگام خستگی روزانه و عملکرد بهتر مغزتان از خواب آلودگی و کسالت عصرگاهی بکاهید قهوه بهترین پیشنهادی است که مطمئنا نمی‌توانید ردش کنید سولاته کاله یک قهوه آمادست (با قهوه فوری اشتباه نشود) که هم به صورت خنک و هم به صورت گرم (بعد از برداشتن سرپوش فویل به مدت 3۰ ثانیه در مایکرویو) مصرف می‌شود. دانه‌های قهوه مورد استفاده در تمامی خانواده سولاته، دانه‌های قهوه عربیکا است. که جز مرغوب‌ترین نوع دانه‌های قهوه است. در صورتیکه اکثر برندهای خارجی و شیرقهوه‌های موجود در بازار از پودر قهوه فوری استفاده می‌کنند. سولاته اسپرسو • اسپرسو نوعی قهوه غلیط است و دارای قوی‌ترین و بالاترین درصد عصاره قهوه، به همین علت بیشترین میزان کافئین را دارد. این محصول برای افرادی که طعم تلخ قهوه را می‌پسندند پیشنهاد می‌شود. اسپرسو در واقع یک روش دمی کردن قهوه است که با عبور دادن آب نزدیک به نقطه جوش با فشار زیاد از میان دانه‌های آسیاب شده قهوه تهیه می‌شود. اسپرسو کاله با مقداری شیر تازه گاو ترکیب شده تا به سلیقه بازار ایرانی نزدیک‌تر شود. مواد تشکیل‌دهنده شیرتازه گاو، عصاره قهوه، شکر انرژی 62 ماده خشک 15 پروتئین 7.6 چربی 1.5 مقدار 25۰ سی‌سی ماندگاری 45 روز در یخچال، تتراپک 6 ماه در محیط

توضیحات

اگر میخواهید روزتان را پر انرژی آغاز کنید و برای شروع یک روز خوب هوشیاری‌تان را افزایش دهید یا به هنگام خستگی روزانه و عملکرد بهتر مغزتان از خواب آلودگی و کسالت عصرگاهی بکاهید قهوه بهترین پیشنهادی است که مطمئنا نمی‌توانید ردش کنید سولاته کاله یک قهوه آمادست (با قهوه فوری اشتباه نشود) که هم به صورت خنک و هم به صورت گرم (بعد از برداشتن سرپوش فویل به مدت 3۰ ثانیه در مایکرویو) مصرف می‌شود. دانه‌های قهوه مورد استفاده در تمامی خانواده سولاته، دانه‌های قهوه عربیکا است. که جز مرغوب‌ترین نوع دانه‌های قهوه است. در صورتیکه اکثر برندهای خارجی و شیرقهوه‌های موجود در بازار از پودر قهوه فوری استفاده می‌کنند. سولاته اسپرسو • اسپرسو نوعی قهوه غلیط است و دارای قوی‌ترین و بالاترین درصد عصاره قهوه، به همین علت بیشترین میزان کافئین را دارد. این محصول برای افرادی که طعم تلخ قهوه را می‌پسندند پیشنهاد می‌شود. اسپرسو در واقع یک روش دمی کردن قهوه است که با عبور دادن آب نزدیک به نقطه جوش با فشار زیاد از میان دانه‌های آسیاب شده قهوه تهیه می‌شود. اسپرسو کاله با مقداری شیر تازه گاو ترکیب شده تا به سلیقه بازار ایرانی نزدیک‌تر شود. مواد تشکیل‌دهنده شیرتازه گاو، عصاره قهوه، شکر انرژی 62 ماده خشک 15 پروتئین 7.6 چربی 1.5 مقدار 25۰ سی‌سی ماندگاری 45 روز در یخچال، تتراپک 6 ماه در محیط