سوپر امیل

شیر مادر بهترین غذا برای کودکان است، زمانی که با فقدان کامل یا عدم کفایت شیر مادر روبرو باشیم، سوپرامیل جایگزین عالی برای شیر مادر است. سـوپرامیل از شیـر تازه گاو تهیه شده و فرمولاسیون آن بر اساس ترکیبات شیر مادر تهیه شده است. سوپرامیل شامل همه مواد مغذی ضروری جهت تامین نیازهای شیرخوار شامل انرژی، انواع پروتئین و کربوهیدرات، اسیدهای چرب ضروری، مواد معدنی، ویتامین ها و دیگر مواد مغذی می باشد. این محصول مورد تایید استاندارد ها و توصیه نامه های علمی از قبیل ESPGHAN و EU Directive و CODEX ALIMENTARIUS و LSRO می باشد و این استـاندارد هـا را در مقـادیر بـهینه پوشش می دهد. وی پروتئین این محصول از وی پروتئین تازه و در فاز مایع تهیه شده است و از کارخانجات تهیه پنیر فاسبل در بلژیک تامین می گردد. سوپرامیل با دارا بودن پری بیوتیک های FOS و GOS در مقادیر بهینه و بالا موجب تقویت سیستم ایمنی نوزاد می گردد. پری بیوتیک ها در کاهش بروز آلرژی و تسهیل انتقال مواد در روده موثر می باشند. حاوی اسیدهای چرب AA و DHA با مقادیر بالا جهت تقویت ضریب هوشی و قدرت حل مسئله شیرخوار در آینده و تکامل بهتر سلول های شبکیه چشم مطابق با توصیه (EFSAمؤسسه امنیت غذایی اروپا) این محصول با 5 نوع نوکلئوتید موجود در شیر مادر غنی شده است. نوکلئوتیدها تامین کننده اجزای DNA و RNA بوده که جزیی از تمامی سلول های بدن می باشند.نوکلئوتیدها برای انتقال انرژی در بدن ضروری می باشند. علاوه بر این در سلامت و ترمیم دیواره روده ای تخریب شده در اثر اسهال یا سوء تغذیه مؤثرند. سوپرامیل دارای مواد مغذی نیمه ضروری شامل ال-کارنیتین، تورین، کولین و اینوزیتول می باشد. سوپرامیل محصولی فاقد گلوتن بوده و بیماران سلیاکی نیز می توانند از این محصول استفاده کنند. نسبت 60 به 40 وی پروتئین به کازئین مطابق گلدن استاندارد (شیر مادر) در سوپرامیل 1و2و3 رعایت شده است. از لحاظ ظاهری سوپرامیل طعم و بوی طبیعی و مطلوب را بعد از آماده سازی ایجاد می نماید و در زمان آماده سازی براحتی در آب حل می شود. مواد اولیه سوپرامیل تحت گواهی حلال در بلژیک تولید شده اند. کیفیت پروتئین ها و ویتامین های سوپرامیل آن را در رده شیرخشک های فوق پیشرفته قرار می دهد که با دارا بودن بالاترین ارزش بیولوژیک این امکان را فراهم می آورند که از حداقل مقدار پروتئین (که نزدیک تر به محتوای پروتئین شیر مادر است) در فرمولاسیون آن استفاده شود و بار کلیوی غیر ضروری را به کلیه های نوزاد تحمیل نکند.

توضیحات

شیر مادر بهترین غذا برای کودکان است، زمانی که با فقدان کامل یا عدم کفایت شیر مادر روبرو باشیم، سوپرامیل جایگزین عالی برای شیر مادر است. سـوپرامیل از شیـر تازه گاو تهیه شده و فرمولاسیون آن بر اساس ترکیبات شیر مادر تهیه شده است. سوپرامیل شامل همه مواد مغذی ضروری جهت تامین نیازهای شیرخوار شامل انرژی، انواع پروتئین و کربوهیدرات، اسیدهای چرب ضروری، مواد معدنی، ویتامین ها و دیگر مواد مغذی می باشد. این محصول مورد تایید استاندارد ها و توصیه نامه های علمی از قبیل ESPGHAN و EU Directive و CODEX ALIMENTARIUS و LSRO می باشد و این استـاندارد هـا را در مقـادیر بـهینه پوشش می دهد. وی پروتئین این محصول از وی پروتئین تازه و در فاز مایع تهیه شده است و از کارخانجات تهیه پنیر فاسبل در بلژیک تامین می گردد. سوپرامیل با دارا بودن پری بیوتیک های FOS و GOS در مقادیر بهینه و بالا موجب تقویت سیستم ایمنی نوزاد می گردد. پری بیوتیک ها در کاهش بروز آلرژی و تسهیل انتقال مواد در روده موثر می باشند. حاوی اسیدهای چرب AA و DHA با مقادیر بالا جهت تقویت ضریب هوشی و قدرت حل مسئله شیرخوار در آینده و تکامل بهتر سلول های شبکیه چشم مطابق با توصیه (EFSAمؤسسه امنیت غذایی اروپا) این محصول با 5 نوع نوکلئوتید موجود در شیر مادر غنی شده است. نوکلئوتیدها تامین کننده اجزای DNA و RNA بوده که جزیی از تمامی سلول های بدن می باشند.نوکلئوتیدها برای انتقال انرژی در بدن ضروری می باشند. علاوه بر این در سلامت و ترمیم دیواره روده ای تخریب شده در اثر اسهال یا سوء تغذیه مؤثرند. سوپرامیل دارای مواد مغذی نیمه ضروری شامل ال-کارنیتین، تورین، کولین و اینوزیتول می باشد. سوپرامیل محصولی فاقد گلوتن بوده و بیماران سلیاکی نیز می توانند از این محصول استفاده کنند. نسبت 60 به 40 وی پروتئین به کازئین مطابق گلدن استاندارد (شیر مادر) در سوپرامیل 1و2و3 رعایت شده است. از لحاظ ظاهری سوپرامیل طعم و بوی طبیعی و مطلوب را بعد از آماده سازی ایجاد می نماید و در زمان آماده سازی براحتی در آب حل می شود. مواد اولیه سوپرامیل تحت گواهی حلال در بلژیک تولید شده اند. کیفیت پروتئین ها و ویتامین های سوپرامیل آن را در رده شیرخشک های فوق پیشرفته قرار می دهد که با دارا بودن بالاترین ارزش بیولوژیک این امکان را فراهم می آورند که از حداقل مقدار پروتئین (که نزدیک تر به محتوای پروتئین شیر مادر است) در فرمولاسیون آن استفاده شود و بار کلیوی غیر ضروری را به کلیه های نوزاد تحمیل نکند.