سیب دارچین

خشک شده با فرایند انجمادی و حفظ حداکثری مواد مغذی و آنتی اکسیدان سرشار از ویتامین C درصد بالای فیبر نام محصول سیب دارچین کد محصول FRU003 واحد (گرم) 25 تعداد جعبه در هر کارتن 6 تعداد کارتن در هر پالت 2 ماندگاری بالا خرید آنلاین وزن: 25 گرم فواید سیب خشک برای سلامتی خوردن میوه خشک، یکی از آسانترین روش‌های تامین نیاز بدن به میوه‌هاست. طبق گزارش سازمان کشاورزی آمریکا میزان میوه مورد نیاز روزانه بدن معادل 2 پیمانه برای آقایان و 1/5 پیمانه برای خانم‌ها است. از آنجایی که حجم میوه خشک، طی پروسه خشک شدن کمتر می‌شود، باید هر نیم پیمانه از سیب خشک شده را برابر با یک پیمانه میوه معمولی در نظر بگیرید. سیب‌های خشک منبع خوبی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامتی شما هستند و می‌توانند بخشی از رژیم غذایی سالم شما را تشکیل دهند. فیبر یکی از فواید اصلی سیب خشک، وجود فیبر رژیمی آن‌ است. یک وعده نیم پیمانه‌ای از میوه‌های خشک، شامل 3/7 گرم فیبر غذایی است. اگر از یک رژیم 2000 کالری استفاده می‌کنید، چنانچه این مقدار میوه خشک را به عنوان میان وعده استفاده کنید، طبق تحقیقات دانشگاه کلورادو، 13 درصد از فیبر غذایی مورد نیازتان تامین می‌شود. همچنین در رژیم 1500 کالری، 18 درصد از فیبر مورد نیاز روزانه بن با همین مقدار میوه خشک تامین می‌شود. فیبر باعث می‌شود که فعالیت روده‌های شما طبیعی باشد و از ایجاد یبوست جلوگیری می‌کند. همچنین فیبر هضم غذا را آرام‌تر می‌کند و باعث می‌شود قند خون یکباره بالا و پایین نرود. بالا رفتن یکباره قند خون و بلافاصله پایین آمدنش باعث می‌شود که بدن احساس خستگی کند و کمی بعد از خوردن غذا احساس گرسنگی کنید. از آنجایی که فیبر باعث می‌شود بعد از وعده غذایی احساس سیری کنید، سیب خشک شده می‌تواند یک وعده سیر‌کننده عالی باشد. ویتامین‌ها سیب خشک حاوی ویتامین‌هایی است که می‌توانند برای بدن بسیار مفید باشند. سیب حاوی مقداری ویتامین A و C است. این ویتامین‌ها باعث می‌شوند استخوان و پوست شما سلامتی خود را حفظ کنند. سیب همچنین حاوی تعداد زیادی از ویتامین‌های خانواده B است. این ویتامین‌ها متابولیسم طبیعی بدن شما را تنظیم می‌کنند و کبد و پوستتان را تغذیه می‌کنند. طبق بررسی‌های موسسه‌ی لینوس پائولینگ یک وعده نیم پیمانه‌ای شامل 6 درصد از ویتامین B-6 مورد نیاز روزانه و 3 درصد از ویتامین B-5 مورد نیاز بدن است. هر دوی این ویتامین‌ها به تولید ماده شیمیایی و عصب‌های مورد نیاز برای فعالیت مغز کمک می‌کنند. مواد معدنی سیب‌های خشک به سبب داشتن مواد معدنی به سلامت شما کمک می‌کنند. طبق یافته‌های موسسه‌ی لینوس پائولینگ، هر وعده نیم پیمانه‌ای از سیب خشک شده، 4 درصد از نیاز روزانه شما به پتاسیم را تامین می‌کند. پتاسیم ماده‌ای معدنی است که برای نرون‌ها و فعالیت مغز ضروری می‌باشد. همچنین طبق اعلام این موسسه سیب خشک دارای مقداری آهن است؛ به طوری که نصف پیمانه سیب خشک، 8% از میزان آهن مورد نیاز روزانه آقایان و 3% آهن مورد نیاز خانم‌ها را تامین می‌کند. بدن از این آهن برای ایجاد گلبول‌های قرمز جدید استفاده می‌کند. گلبول‌های قرمز وظیفه رساندن اکسیژن به سلول‌ها را بر عهده دارند. علاوه بر این، سیب خشک حاوی مقادیری از مواد معدنی دیگر مثل مس، منگنز و سلنیوم است. نکات آشپزی سیب خشک را می‌توان برای مزه دادن به غذاهای مختلفی استفاده کرد. می‌توانید با ترکیب کردن مقداری سیب خشک تکه تکه شده، زغال اخته خشک شده، آب سیب و دارچین و حرارت دادن آن، سس خوشمزه‌ای درست کنید و با سینه مرغ سرو کنین. همچنین می‌توانید یک مشت سیب خشک به صبحانه جو دو سر خود اضافه کنید و بعد کمی بادام پرک و دارچین به آن بیافزایید تا جایگزین مناسبی برای جو دو سر با طعم سیب- دارچین که به صورت بسته‌بندی شده عرضه می‌شود، تهیه کنید. همچنین می‌توانید یک وعده غذایی عالی شامل سیب خشک شده، انواع مغزها و آجیل‌ها تهیه کنید تا فرزندتان با خود به مدرسه ببرند یا خودتان وقتی برای خوردن صبحانه وقت ندارید از آن استفاده کنید. فواید شگفت انگیز سیب با دارچین به گزارش تسنیم، محمد انصاری‌پور درباره راهکارهای افزایش مقاومت بدن و پیشگیری از آنفلوآنزا اظهار کرد: مصرف انجیر و مویز به‌عنوان میان‌ وعده به افزایش مقاومت بدن کمک می‌کند. وی افزود: مصرف آشی که شامل جو، کمی برنج، سبزی جعفری، سبزی گشنیز، برگ اسفناج و برگ چغندر با روغن زیتون و نمک و کمی زردچوبه باشد, در پاکسازی بدن از مواد زائد کمک‌کننده است. دستیار تخصصی طب ایرانی خاطرنشان کرد: کم کردن مقدار غذا به افزایش مقاومت بدن و پیشگیری از آنفلوآنزا کمک می‌کند چرا که مانع تجمع سموم در بدن می‌شود. کاهش مصرف تخم‌مرغ پخته و نیمرو به افزایش مقاومت بدن کمک می‌کند. انصاری‌ پور تصریح کرد:کاهش مصرف گوشت، لبنیات، تخم‌مرغ به‌خصوص پخته‌شده و نیمرو به افزایش مقاومت بدن کمک می‌کند و بهتر است برای دریافت پروتئین مورد نیاز بدن، گوشت پرندگان کوچک مثل بلدرچین به‌مقدار کم مصرف شود. مصرف سیب رنده‌شده با دارچین ‌بدن را از بیماری محافظت می‌کند وی خاطرنشان کرد: استفاده از موادی مانند روغن گاو، اضافه کردن کمی دارچین به چای، مصرف نخودآب بدون گوشت، سیب رنده‌ شده با کمی دارچین به دفع مواد نامطلوب از بدن کمک می‌کنند که در طب ایرانی تحت عنوان تریاقات و پادزهرها شناخته می‌شوند.

توضیحات

خشک شده با فرایند انجمادی و حفظ حداکثری مواد مغذی و آنتی اکسیدان سرشار از ویتامین C درصد بالای فیبر نام محصول سیب دارچین کد محصول FRU003 واحد (گرم) 25 تعداد جعبه در هر کارتن 6 تعداد کارتن در هر پالت 2 ماندگاری بالا خرید آنلاین وزن: 25 گرم فواید سیب خشک برای سلامتی خوردن میوه خشک، یکی از آسانترین روش‌های تامین نیاز بدن به میوه‌هاست. طبق گزارش سازمان کشاورزی آمریکا میزان میوه مورد نیاز روزانه بدن معادل 2 پیمانه برای آقایان و 1/5 پیمانه برای خانم‌ها است. از آنجایی که حجم میوه خشک، طی پروسه خشک شدن کمتر می‌شود، باید هر نیم پیمانه از سیب خشک شده را برابر با یک پیمانه میوه معمولی در نظر بگیرید. سیب‌های خشک منبع خوبی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامتی شما هستند و می‌توانند بخشی از رژیم غذایی سالم شما را تشکیل دهند. فیبر یکی از فواید اصلی سیب خشک، وجود فیبر رژیمی آن‌ است. یک وعده نیم پیمانه‌ای از میوه‌های خشک، شامل 3/7 گرم فیبر غذایی است. اگر از یک رژیم 2000 کالری استفاده می‌کنید، چنانچه این مقدار میوه خشک را به عنوان میان وعده استفاده کنید، طبق تحقیقات دانشگاه کلورادو، 13 درصد از فیبر غذایی مورد نیازتان تامین می‌شود. همچنین در رژیم 1500 کالری، 18 درصد از فیبر مورد نیاز روزانه بن با همین مقدار میوه خشک تامین می‌شود. فیبر باعث می‌شود که فعالیت روده‌های شما طبیعی باشد و از ایجاد یبوست جلوگیری می‌کند. همچنین فیبر هضم غذا را آرام‌تر می‌کند و باعث می‌شود قند خون یکباره بالا و پایین نرود. بالا رفتن یکباره قند خون و بلافاصله پایین آمدنش باعث می‌شود که بدن احساس خستگی کند و کمی بعد از خوردن غذا احساس گرسنگی کنید. از آنجایی که فیبر باعث می‌شود بعد از وعده غذایی احساس سیری کنید، سیب خشک شده می‌تواند یک وعده سیر‌کننده عالی باشد. ویتامین‌ها سیب خشک حاوی ویتامین‌هایی است که می‌توانند برای بدن بسیار مفید باشند. سیب حاوی مقداری ویتامین A و C است. این ویتامین‌ها باعث می‌شوند استخوان و پوست شما سلامتی خود را حفظ کنند. سیب همچنین حاوی تعداد زیادی از ویتامین‌های خانواده B است. این ویتامین‌ها متابولیسم طبیعی بدن شما را تنظیم می‌کنند و کبد و پوستتان را تغذیه می‌کنند. طبق بررسی‌های موسسه‌ی لینوس پائولینگ یک وعده نیم پیمانه‌ای شامل 6 درصد از ویتامین B-6 مورد نیاز روزانه و 3 درصد از ویتامین B-5 مورد نیاز بدن است. هر دوی این ویتامین‌ها به تولید ماده شیمیایی و عصب‌های مورد نیاز برای فعالیت مغز کمک می‌کنند. مواد معدنی سیب‌های خشک به سبب داشتن مواد معدنی به سلامت شما کمک می‌کنند. طبق یافته‌های موسسه‌ی لینوس پائولینگ، هر وعده نیم پیمانه‌ای از سیب خشک شده، 4 درصد از نیاز روزانه شما به پتاسیم را تامین می‌کند. پتاسیم ماده‌ای معدنی است که برای نرون‌ها و فعالیت مغز ضروری می‌باشد. همچنین طبق اعلام این موسسه سیب خشک دارای مقداری آهن است؛ به طوری که نصف پیمانه سیب خشک، 8% از میزان آهن مورد نیاز روزانه آقایان و 3% آهن مورد نیاز خانم‌ها را تامین می‌کند. بدن از این آهن برای ایجاد گلبول‌های قرمز جدید استفاده می‌کند. گلبول‌های قرمز وظیفه رساندن اکسیژن به سلول‌ها را بر عهده دارند. علاوه بر این، سیب خشک حاوی مقادیری از مواد معدنی دیگر مثل مس، منگنز و سلنیوم است. نکات آشپزی سیب خشک را می‌توان برای مزه دادن به غذاهای مختلفی استفاده کرد. می‌توانید با ترکیب کردن مقداری سیب خشک تکه تکه شده، زغال اخته خشک شده، آب سیب و دارچین و حرارت دادن آن، سس خوشمزه‌ای درست کنید و با سینه مرغ سرو کنین. همچنین می‌توانید یک مشت سیب خشک به صبحانه جو دو سر خود اضافه کنید و بعد کمی بادام پرک و دارچین به آن بیافزایید تا جایگزین مناسبی برای جو دو سر با طعم سیب- دارچین که به صورت بسته‌بندی شده عرضه می‌شود، تهیه کنید. همچنین می‌توانید یک وعده غذایی عالی شامل سیب خشک شده، انواع مغزها و آجیل‌ها تهیه کنید تا فرزندتان با خود به مدرسه ببرند یا خودتان وقتی برای خوردن صبحانه وقت ندارید از آن استفاده کنید. فواید شگفت انگیز سیب با دارچین به گزارش تسنیم، محمد انصاری‌پور درباره راهکارهای افزایش مقاومت بدن و پیشگیری از آنفلوآنزا اظهار کرد: مصرف انجیر و مویز به‌عنوان میان‌ وعده به افزایش مقاومت بدن کمک می‌کند. وی افزود: مصرف آشی که شامل جو، کمی برنج، سبزی جعفری، سبزی گشنیز، برگ اسفناج و برگ چغندر با روغن زیتون و نمک و کمی زردچوبه باشد, در پاکسازی بدن از مواد زائد کمک‌کننده است. دستیار تخصصی طب ایرانی خاطرنشان کرد: کم کردن مقدار غذا به افزایش مقاومت بدن و پیشگیری از آنفلوآنزا کمک می‌کند چرا که مانع تجمع سموم در بدن می‌شود. کاهش مصرف تخم‌مرغ پخته و نیمرو به افزایش مقاومت بدن کمک می‌کند. انصاری‌ پور تصریح کرد:کاهش مصرف گوشت، لبنیات، تخم‌مرغ به‌خصوص پخته‌شده و نیمرو به افزایش مقاومت بدن کمک می‌کند و بهتر است برای دریافت پروتئین مورد نیاز بدن، گوشت پرندگان کوچک مثل بلدرچین به‌مقدار کم مصرف شود. مصرف سیب رنده‌شده با دارچین ‌بدن را از بیماری محافظت می‌کند وی خاطرنشان کرد: استفاده از موادی مانند روغن گاو، اضافه کردن کمی دارچین به چای، مصرف نخودآب بدون گوشت، سیب رنده‌ شده با کمی دارچین به دفع مواد نامطلوب از بدن کمک می‌کنند که در طب ایرانی تحت عنوان تریاقات و پادزهرها شناخته می‌شوند.