شربت دانه دار کیوی

شربت دانه دار کیوی گروه محصولات : کیوی حجم : 250 CC بسته بندی: شیشه یکبار مصرف 250 جدول ارزش تغذیه ای برای هر 100 میلی لیتر انرژی 105/00 کیلوکالری قند 26/25 گرم چربی 0/00 گرم نمک 0/02 میلی‌گرم اسیدهای چرب ترانس 0/00 گرم توضیحات : دانه ریحان از گیاه یک ساله ریحان بدست می آید. این دانه ها پس از جذب آب بصورت ژله ای در می آید و در تهیه شربت ها و نوشیدنی ها قابل استفاده است. شربت حاوی دانه ریحان (تخم شربتی) یک نوشیدنی سنتی ایرانی است که مصرف آن در تابستان ها برای رفع عطش رایج بوده است. هم چنین خواص این گیاه در طب سنتی برای درمان بیماری های تنفسی و رفع سرفه مورد توجه بوده است. دانه ریحان منبع غنی از املاحی چون کلسیم، پتاسیم و آهن است و علاوه بر رفع تشنگی برای متعادل نگهداشتن فشارخون و رفع التهابات بدن بسیار موثر است. ژله بدست آمده از این دانه ها، حاوی فیبر محلول بوده و استفاده از آن برای جلوگیری از ایجاد اضافه وزن و کنترل اشتها، راهکار موثری است. تاکنون شربت دانه ریحان بعنوان یک نوشیدنی سنتی با اثرات دارویی و تغذیه ای مطلوب مورد توجه بود ه است ولی با وجود قدمت این ماده، تهیه و مصرف آن تنها در مقیاس خانگی و سنتی باقی مانده است.

توضیحات

شربت دانه دار کیوی گروه محصولات : کیوی حجم : 250 CC بسته بندی: شیشه یکبار مصرف 250 جدول ارزش تغذیه ای برای هر 100 میلی لیتر انرژی 105/00 کیلوکالری قند 26/25 گرم چربی 0/00 گرم نمک 0/02 میلی‌گرم اسیدهای چرب ترانس 0/00 گرم توضیحات : دانه ریحان از گیاه یک ساله ریحان بدست می آید. این دانه ها پس از جذب آب بصورت ژله ای در می آید و در تهیه شربت ها و نوشیدنی ها قابل استفاده است. شربت حاوی دانه ریحان (تخم شربتی) یک نوشیدنی سنتی ایرانی است که مصرف آن در تابستان ها برای رفع عطش رایج بوده است. هم چنین خواص این گیاه در طب سنتی برای درمان بیماری های تنفسی و رفع سرفه مورد توجه بوده است. دانه ریحان منبع غنی از املاحی چون کلسیم، پتاسیم و آهن است و علاوه بر رفع تشنگی برای متعادل نگهداشتن فشارخون و رفع التهابات بدن بسیار موثر است. ژله بدست آمده از این دانه ها، حاوی فیبر محلول بوده و استفاده از آن برای جلوگیری از ایجاد اضافه وزن و کنترل اشتها، راهکار موثری است. تاکنون شربت دانه ریحان بعنوان یک نوشیدنی سنتی با اثرات دارویی و تغذیه ای مطلوب مورد توجه بود ه است ولی با وجود قدمت این ماده، تهیه و مصرف آن تنها در مقیاس خانگی و سنتی باقی مانده است.