شوکوپای گیلاس 360 گرمی

شوکوپای گیلاس 360 گرمی Cherry Orion Chocopie در تولید «شوکو پای» یکی از مواد اولیه ای که ماندگاری طولانی دارد، لعاب است. در فرآیند تکنولوژیکی تولید لعاب، مرحله اساسی کانچینگ است که شامل عملیات مخلوط کردن طولانی (حدود 12 ساعت) اجزاء در دمای بالا ثابت است که به این دلیل کیفیت بالا و شاخص های میکروبیولوژیکی خوب به دست می آید.

توضیحات

شوکوپای گیلاس 360 گرمی Cherry Orion Chocopie در تولید «شوکو پای» یکی از مواد اولیه ای که ماندگاری طولانی دارد، لعاب است. در فرآیند تکنولوژیکی تولید لعاب، مرحله اساسی کانچینگ است که شامل عملیات مخلوط کردن طولانی (حدود 12 ساعت) اجزاء در دمای بالا ثابت است که به این دلیل کیفیت بالا و شاخص های میکروبیولوژیکی خوب به دست می آید.