عسل ارگانیک درخت سدر یا کُنار مناطق گرمسیری کشور این درخت در سال دو بار گلدهی دارد و در کوهستانهای گرم و خشک تا دمای 55 درجه به زندگی خود ادامه میدهد. گلدهی پاییزی این درخت بیشتر است و دارای شهد بسیار لطیفی است که زنبوران عسل در مهرماه هر سال از آن استفاده نموده و آنها را در کندوی زنبور عسل جمعآوری مینمایند و ما با سانتریفوژ کردن عسلهای موجود در موم آن را بهصورت کف سفیدی میبینیم که رفته رفته پس از چند هفته در گرمای طبیعی رنگ عسل به رنگ ارغوانی خواهد رسید. رنگ عسل سدر ذخیره شده هر ساله پررنگتر خواهد شد تا حدی که آن را با قرمز بسیار تیره مایل به سیاه پس از 3 سال خواهید دید. این عسل تا چهار سال و یا حتّی بیشتر در دماهای مختلف مناطق سردسیری رس نخواهد نمود و در صورت رس کردن، پس از چهار سال و یا بیشتر حالت نیمه رس خواهد داشت و مانند روغن حیوانی به حالت نیمهجامد درخواهد آمد و به سرعت با دمای اندکی ذوب میشود. طرز تهیه عسل سدر اورگانیک بدین گونه است که با تخلیه شهدهای زنبور عسل کردستان بهطور کامل و دادن عصاره آویشن به زنبورستان برای بیماری کنه واروا، کندوهای زنبور عسل در محل استقرار مییابند و فقط و فقط از شهد گلهای درخت کنار تغذیه مینماید. عسل تولید شده با رطوبتی کم و طبیعتی خنک که دارای کالری کم و قند فروکتوز بیشتر نسبت به عسلهای دیگر است و در ضمن هنگام گلدهی این درخت هیچگونه گیاهی گلدهی ندارد لذا این عسل علاوه بر اورگانیک بودنش در تولید، در وجود یک گل تکمحصولی درخت سدرنیز اورگانیک است. عسل استخراج شده، بهترین عسل برای مصرف کودکان زیر یک سال، همچنین مادران شیرده و مادران حامله میباشد زیرا که این عسل برای زردی خردسالان تازه متولد شده و حساسیت و آلرژی و قلب بسیار مفید است و برای هضم در معده دارای قند فروکتوز بیشتری است لذا برای بیماران دیابتی میتوان یک تا دو قاشق غذاخوری آن را در روز بهتنهایی توصیه نمود. دو نوع عسل مذکور به نامهای عسل سه ستاره کردستان اورگانیک و عسل سه ستاره سدر اورگانیک از مناطق سردسیری و گرمسیری کشور تهیه و برای بیماران توصیه میشود. شماره شناسه نظارت تولید کارگاهی: 1-39/1026