عسل شیشه 300 گرمی آفرند

در چهار طعم گون و گشنیز و آویشن و بهار نارنج: عسل گون افرند: گیاهی از تیره نخود است . گونها گیاهانی یک ساله یا دائمیاند . درایران بیش از دویست گونه گون میروید . گون گیاهی است چند ساله که ارتفاع آن تا 75 سانتیمتر می رسدکه تولید مثل ان از طریق بذر صورت میگیرد . ساقه های رشد یافته آن به رنگ بنفش تیره است. این گیاه در برابر خشکی مقاوم و در خاک های شور به خوبی رشد میکند. توضیحات رنگ عسل رنگ عسل گون روشن است منطقه رویش گیاه این گیاه در زمین های بایر و مزارع آیش فلات شمال زاگرس با آب و هوای مناطق نیمه جلگهای و زمستانهای سرد سازگار میباشد. زمان برداشت از اوایل تیرماه تا اواخر مردادماه بهترین طریقه مصرف مخلوط کردن دو تا سه قاشق عسل گون با آب ولرم و سپس اضافه کردن آب یک لیموی ترش تازه به آن . این شربت از بهترین نوشیدنی های طبیعی بوده و علاوه بر ضد سرطان بودن خاصیت ضد عفونی کننده دارد و از تمام خواص عسل مصرف شده به علاوه میزان بالای ویتامین سی موجود در آبلیموی طبیعی برخوردار است . خواص عسل گون تقویت مغز و اعصاب و تحریک سیستم ایمنی بدن ،حافظه - خواص ضد التهابی عسل گون به درمان آفت دهان - درمان عوارض جانبی شیمی درمانی - کاهش فشار خون - درمان سرماخوردگی و عفونت تنفسی و اضطراب و استرس - تسکین پادرد، کمر درد و دردهای مفاصلی - درمان رماتسیم،سینوزیت،تنگی نفس،درد مفاصل،گلودرد،پوکی استخوان،سرطان ریه،سینوزیت - نقش بسیار زیادی در درمان اندام های د اخلی مانند پاکسازی کبد، بیماریهای کلیوی مانند نفریت (التهاب کلیه) ،ضد التهاب مثانه،مفید برای طحال و سیاتیک - سرشار از مواد معدنی ضروری بدن - مناسب برای دردهای شکمی و دردهای رودوی - کاهنده سرفه و ضد تشنج و صرع - کاهش فشار خون و کلسترول - جلوگیری از مسمومیت غذایی - خواص ضد سرطانی دارد - سرشار از مواد معدنی ضروری بدن و آنتی اکسیدان) این آنتی اکسیدان ها موجب مهار رادیکالهای آزاد در بدن میشود. در بدن رادیکالهای آزاد موجب آسیبرسانی به سلولها میشوند و ارتباط تنگاتنگی با پیر شدن و مشکلاتی که در دوران پیری گریبانگیر انسان میشود، دارد. بنابراین میتوان گفت که عسل گونضد پیری است - ضد آفات و بوی بد دهان - کاهش عوارض جانبی شیمی درمانی - ضد استرس و آرام کننده اعصاب - تقویت مغز استخوان - افزایش فعالیت سلولهای ایمنی و در حقیقت تحریک سیستم ایمنی بدن - دارای توانایی مهار رشد تومور است - مقوی مغز و اعصاب و انرژی زا و تقویت کننده حافظه - برای کم خونی مفید است - تقویت کننده معده،روده، ملین - مفید برای زخم های چشم و دردهای چشم و ورم ملتحمه چشم - بهبود عفونت سینه و حلق و مفید برای گرفتگی صدا - عسل گون به هیچ وجه هیچ کدام از عوارض گیاه گون را ندارد چرا که توسط زنبور عسل - فقط شهد آن برداشت شده است و طی تحولاتی که در بدن زنبور عسل به وجود می آید - عوارض مصرف گیاه خالص را عسل گون نخواهد داشت . عسل آویشن افرند شهد آویشن نقش عمده ای در تولید عسل آویشن دارد و معمولا در حرفه زنبور داری به این نکته بسیار توجه می شود که کندوی عسل را در محلی قرار دهند که بیشترین و بهترین شهد آویشن وجود داشته باشد و گیاه دارای سلامت کامل برای زنبور باشد تا علاوه بر اینکه عسل آویشن را تولید می رسانند، گرده افشانی برای گیاه آویشن را نیز به خوبی انجام دهند عسل آویشن قدرت ضد میکروبی بالا، غنی از فروکتوز و آنتی اکسیدان است . هر چه عسل تیره تر باشد محتویات آنتی اکسیدانی آن بیشتر است . محتویات مناسبی از آنتی اکسیدان پلی فنول به طور خاص فلانوئید و هم چنین کارتنوئید است که از سلول ها در برابر خطر اکسایش محافظت می کند و به جلوگیری از بیماری های ناشی از آن مانند سرطان، دیابت، بیماری های قلبی کمک می کند و به بهبود بیماری های التهابی نیز کمک می کند دارای رایحه شدیدی است و شیرینی متوسط با طعم و مزه ای پرادویه و ماندگار دارد. توضیحات رنگ عسل قرمز رنگ است و معمولا رنگی تیره دارد منطقه رویش گیاه دامنه های کوه البرز و سبلان ، دشتهای اطراف تهران، سبلان و دماوند زمان برداشت از اوایل تیرماه تا اواخر مردادماه بهترین طریقه مصرف دو تا سه قاشق عسل آویشن با آب ولرم و یک لیموی ترش تازه یکی از بهترین نوشیدنی های طبیعی بوده و علاوه بر ضد سرطان بودن خاصیت ضد عفونی کننده نیز دارد و از تمام خواص عسل مصرف شده به علاوه میزان بالای ویتامین C موجود در آب لیموی طبیعی برخوردار است . خواص عسل آویشن بهبود درد های مفصلی - اثر ضد قارچی و ضد باکتریایی قوی - عسل آویشن که بطور شگفت انگیزی برای تمیز نمودن کبد مفید است - درمان سینوزیت - آرامش و تسکین اعصاب به علت داشتن ویتامین D - تقویت کننده و بهبود دهنده انواع درد و ناراحتی روده و معده(می تواند مجرای داخلی معده را نرم کند تا ازسوزش آن جلوگیری شود) - دارای مواد مغذی همچون انواع ویتامین A ، B ، E،،پتاسیم ، کلسیم ، سدیم و مقدارکمی منیزم، مس، آهن و روی - بهبود تنگی نفس و آسم - درمان گلو درد(کسی که سرماخورده) - تقویت سیستم ایمنی بدن - مقوی مغز و اعصاب - بهبود صرع و تشنج - بهبود سر درد و میگرن - بهبود عادت ماهیانه دردناک(با وجود آنتی بیوتیک و ویتامین های خاص که در خود جای داده میتوند درد قاعدگی را تا 80 درصد تسکین دهد) - به عنوان گیاه ضدعفونی کننده شناخته شده از این رو محلول شتشوی دهان که حاوی آویشن باشد در درمان عفونت لثه موثر است . عسل گشنیز افرند عسل گشنیز عسلی است که قسمت عمده شهدی که زنبور عسل از آن استفاده میکند، از گیاه گشنیز می باشد. چنانچه درصد زیادی از پوشش گیاهی منطقه 50 درصد یا بیشتر، از یک گونه خاص گیاه و گل می باشد و زنبورها از شهد شکوفه های آن گل و یا گیاه استفاده می کنند عسل به نام آن گیاه و یا گل نامگذاری می شود که به آن تک گل یا تک گیاه می گویند البته ناگفته نماند که زنبورها برای سلامت خود به شهد گیاهان و گل های مختلفی نیاز دارند به همین دلیل هیچ عسلی نیست که صد در صد از یک گیاه یا گل خاص درست شده باشد گیاه گشنیز: گشنیز با نام علمی Coriandrum sativum نوعی سبزی است علفی، یک ساله و به رنگ سبز که در بعضی موارد ارتفاع آن به 80 سانتی متر می رسد. گشنیز یکی از گیاهان مهم و پرفایده برای بدن است که فواید شگفت انگیزی برای سلامتی دارد. دارای طبعی معتدل و اندکی گرم و معطر و اشتها آور است ، به همین دلیل محبوبیت بیشتری در میان مشتریان خود دارد منطقه رویش گشنیز: توضیحات رنگ عسل کهربایی و عقیقی منطقه رویش گیاه این گیاه بومی جنوب غرب آسیا، غرب تا شمال آفریقا می باشد.اغلب گشنیز تولیدی ایران در شهرستان نهاوند واقع در استان همدان و در ناحیه کشتزارهای منطقه کرمانشاه و کردستان قرار دارد زمان برداشت اواخر بهار (خردادماه) است بهترین طریقه مصرف عسل گشنیز را هر روز می توان صبح ناشتا یا یک ساعت قبل از خواب استفاده کرد. مخلوط عسل گشنیز در یک لیوان آب ولرم به همراه یک قاشق لیموی تازه یکی از بهترین نوشیدنی های طبیعی است خواص عسل گشنیز درمان درد های عضلانی - درمان سرفه های تحریک - جلوگیری از حساسیت آلرژی - جلوگیری از صرع و تشنج - بهبود التهاب مثانه و پروستات - تقویت کننده معده و ضدعفونی کننده دستگاه گوارش - درمان عفونت های دستگاه ادراری - تسکین درد دندان، تقویت لثه - افزایش دهنده شیر مادران شیرده - رفع خستگی و سو هاضمه و تقویت اعصاب - به علت خاصیت انتی باکتریال و ضدعفونی کننده مناسب مفید برای بیمارهای عفونی - مانند: سرخک و آبله،سرماخوردگی و سرفه های تحریکی - مسکن و آرام بخش به خصوص در زمان استرس و کم خوابی - دفع سموم بدن - برای اسپاسم ماهیچه ای سودمند است - ضد سرطان به علت انتی اکسیدان های موجود در عسل - مفرح و آرام بخشی - تقویت حافظه و سیستم ایمنی - مفید برای ضعف جنسی و تقویت حال عمومی بدن - درمان جوش صورت و رفع کدری و ایجاد شادابی در پوست - . عسل بهارنارنج افرند عسل بهار نارنج حاصل فرآوری شهد گل درخت نارنج یا همان شکوفه های بهار نارنج توسط زنبورهای عسل است. نارنج درختی است همیشه سبز و زیبا که نام آن همواره با عطر مست کننده ی بهار نارنج عجین بوده. عسل بهار نارنج بسیار معطر و دارای مزه شیرینی است. مزه ای مشابه مزه میوه نارنج و سایر مرکبات که به دلیل شیرین بودن با مصرف آن مزه دهان تغییر کرده و شاداب می شود . گیاه بهارنارنج: درخت بهار نارنج درختی همیشه سبز است و عطر بسیار زیاد و دل انگیز آن سبب شده تا علاوه بر بازار عسل، توجه صنعت عطر سازی هم به این درخت جلب شود.درخت بهار نارنج میتواند ارتفاعی حدود 9 متر را داشته باشد؛ میوه حاصله از این درخت نارنجی رنگ و شبیه پرتقال است با این تفاوت که رگه ترشی و تلخی آن به اندازه ای است که به تنهایی قابل خوردن نبوده و باید از آن به عنوان چاشنی در غذا استفاده کرد . برگهای درخت بهار نارنج طولی بین 7 الی 1۰ سانتیمتر دارند و شکلی تخم مرغی-مستطیلی پیدا می کنند همچنین شاخه این درخت پر از خارهای تیز است.گلهای دستهای و سفید رنگ آن غذای زنبور عسل را آماده میکند و شهد آن از عطر فراوانی برخوردار است . توضیحات رنگ عسل دارای رنگ زرد روشن و رقیق است منطقه رویش گیاه در کشور ایران، درخت بهار نارنج، در باغهای مرکبات شمال و جنوب کشور یافت میشود زمان برداشت اوایل بهار تا اواسط تابستان بهترین طریقه مصرف به طور کلی انواع عسلهای تک گل غالبا جنبه دارویی دارند، برای استفاده از عسل بهار نارنج برای درمان، دو تا سه قاشق از آن را با آب ولرم مخلوط و چند قطره آب لیموی ترش تازه به آن اضافه کنیداین شربت از بهترین نوشیدنی های طبیعی بوده و علاوه بر ضد سرطان بودن خاصیت ضد عفونی کنندگی نیز دارد . خواص عسل بهارنارنج بسیار مقوی، انرژیزا و دارای طبعی گرم و نشاط آور - سرشار از ویتامین - مفید برای ناراحتی های صفرا - عسل بهارنارنج را می توان به عنوان ماسک بر روی پوست صورت مصرف کرد وشاهد خاصیت آبرسانی آن در طی مدت مصرف 2 الی 3 هفته بود . - مقوی مغز،حافظه ، اعصاب وتقویت کنننده قلب است و به تصفیه خون و کاهش کلسترول مضر کمک میکند - عسل بهار نارنج همانند خواص عسل آویشن و خواص عسل گشنیز دارای خاصیت ضد سرطانی است. مصرف آن به ویژه برای کمک به درمان سرطان معده مفید است - خاصیت ضد تهوع و ضد باکتری، ضد قارچ از خواص عسل بهار نارنج و سایر عسل مرکبات است -پیشگیری از انواع بیماری های عفونی - اشتها آور - عسل بهار نارنج تاثیر بهسزایی بر روند درمان فشار خون دارد . .

توضیحات

در چهار طعم گون و گشنیز و آویشن و بهار نارنج: عسل گون افرند: گیاهی از تیره نخود است . گونها گیاهانی یک ساله یا دائمیاند . درایران بیش از دویست گونه گون میروید . گون گیاهی است چند ساله که ارتفاع آن تا 75 سانتیمتر می رسدکه تولید مثل ان از طریق بذر صورت میگیرد . ساقه های رشد یافته آن به رنگ بنفش تیره است. این گیاه در برابر خشکی مقاوم و در خاک های شور به خوبی رشد میکند. توضیحات رنگ عسل رنگ عسل گون روشن است منطقه رویش گیاه این گیاه در زمین های بایر و مزارع آیش فلات شمال زاگرس با آب و هوای مناطق نیمه جلگهای و زمستانهای سرد سازگار میباشد. زمان برداشت از اوایل تیرماه تا اواخر مردادماه بهترین طریقه مصرف مخلوط کردن دو تا سه قاشق عسل گون با آب ولرم و سپس اضافه کردن آب یک لیموی ترش تازه به آن . این شربت از بهترین نوشیدنی های طبیعی بوده و علاوه بر ضد سرطان بودن خاصیت ضد عفونی کننده دارد و از تمام خواص عسل مصرف شده به علاوه میزان بالای ویتامین سی موجود در آبلیموی طبیعی برخوردار است . خواص عسل گون تقویت مغز و اعصاب و تحریک سیستم ایمنی بدن ،حافظه - خواص ضد التهابی عسل گون به درمان آفت دهان - درمان عوارض جانبی شیمی درمانی - کاهش فشار خون - درمان سرماخوردگی و عفونت تنفسی و اضطراب و استرس - تسکین پادرد، کمر درد و دردهای مفاصلی - درمان رماتسیم،سینوزیت،تنگی نفس،درد مفاصل،گلودرد،پوکی استخوان،سرطان ریه،سینوزیت - نقش بسیار زیادی در درمان اندام های د اخلی مانند پاکسازی کبد، بیماریهای کلیوی مانند نفریت (التهاب کلیه) ،ضد التهاب مثانه،مفید برای طحال و سیاتیک - سرشار از مواد معدنی ضروری بدن - مناسب برای دردهای شکمی و دردهای رودوی - کاهنده سرفه و ضد تشنج و صرع - کاهش فشار خون و کلسترول - جلوگیری از مسمومیت غذایی - خواص ضد سرطانی دارد - سرشار از مواد معدنی ضروری بدن و آنتی اکسیدان) این آنتی اکسیدان ها موجب مهار رادیکالهای آزاد در بدن میشود. در بدن رادیکالهای آزاد موجب آسیبرسانی به سلولها میشوند و ارتباط تنگاتنگی با پیر شدن و مشکلاتی که در دوران پیری گریبانگیر انسان میشود، دارد. بنابراین میتوان گفت که عسل گونضد پیری است - ضد آفات و بوی بد دهان - کاهش عوارض جانبی شیمی درمانی - ضد استرس و آرام کننده اعصاب - تقویت مغز استخوان - افزایش فعالیت سلولهای ایمنی و در حقیقت تحریک سیستم ایمنی بدن - دارای توانایی مهار رشد تومور است - مقوی مغز و اعصاب و انرژی زا و تقویت کننده حافظه - برای کم خونی مفید است - تقویت کننده معده،روده، ملین - مفید برای زخم های چشم و دردهای چشم و ورم ملتحمه چشم - بهبود عفونت سینه و حلق و مفید برای گرفتگی صدا - عسل گون به هیچ وجه هیچ کدام از عوارض گیاه گون را ندارد چرا که توسط زنبور عسل - فقط شهد آن برداشت شده است و طی تحولاتی که در بدن زنبور عسل به وجود می آید - عوارض مصرف گیاه خالص را عسل گون نخواهد داشت . عسل آویشن افرند شهد آویشن نقش عمده ای در تولید عسل آویشن دارد و معمولا در حرفه زنبور داری به این نکته بسیار توجه می شود که کندوی عسل را در محلی قرار دهند که بیشترین و بهترین شهد آویشن وجود داشته باشد و گیاه دارای سلامت کامل برای زنبور باشد تا علاوه بر اینکه عسل آویشن را تولید می رسانند، گرده افشانی برای گیاه آویشن را نیز به خوبی انجام دهند عسل آویشن قدرت ضد میکروبی بالا، غنی از فروکتوز و آنتی اکسیدان است . هر چه عسل تیره تر باشد محتویات آنتی اکسیدانی آن بیشتر است . محتویات مناسبی از آنتی اکسیدان پلی فنول به طور خاص فلانوئید و هم چنین کارتنوئید است که از سلول ها در برابر خطر اکسایش محافظت می کند و به جلوگیری از بیماری های ناشی از آن مانند سرطان، دیابت، بیماری های قلبی کمک می کند و به بهبود بیماری های التهابی نیز کمک می کند دارای رایحه شدیدی است و شیرینی متوسط با طعم و مزه ای پرادویه و ماندگار دارد. توضیحات رنگ عسل قرمز رنگ است و معمولا رنگی تیره دارد منطقه رویش گیاه دامنه های کوه البرز و سبلان ، دشتهای اطراف تهران، سبلان و دماوند زمان برداشت از اوایل تیرماه تا اواخر مردادماه بهترین طریقه مصرف دو تا سه قاشق عسل آویشن با آب ولرم و یک لیموی ترش تازه یکی از بهترین نوشیدنی های طبیعی بوده و علاوه بر ضد سرطان بودن خاصیت ضد عفونی کننده نیز دارد و از تمام خواص عسل مصرف شده به علاوه میزان بالای ویتامین C موجود در آب لیموی طبیعی برخوردار است . خواص عسل آویشن بهبود درد های مفصلی - اثر ضد قارچی و ضد باکتریایی قوی - عسل آویشن که بطور شگفت انگیزی برای تمیز نمودن کبد مفید است - درمان سینوزیت - آرامش و تسکین اعصاب به علت داشتن ویتامین D - تقویت کننده و بهبود دهنده انواع درد و ناراحتی روده و معده(می تواند مجرای داخلی معده را نرم کند تا ازسوزش آن جلوگیری شود) - دارای مواد مغذی همچون انواع ویتامین A ، B ، E،،پتاسیم ، کلسیم ، سدیم و مقدارکمی منیزم، مس، آهن و روی - بهبود تنگی نفس و آسم - درمان گلو درد(کسی که سرماخورده) - تقویت سیستم ایمنی بدن - مقوی مغز و اعصاب - بهبود صرع و تشنج - بهبود سر درد و میگرن - بهبود عادت ماهیانه دردناک(با وجود آنتی بیوتیک و ویتامین های خاص که در خود جای داده میتوند درد قاعدگی را تا 80 درصد تسکین دهد) - به عنوان گیاه ضدعفونی کننده شناخته شده از این رو محلول شتشوی دهان که حاوی آویشن باشد در درمان عفونت لثه موثر است . عسل گشنیز افرند عسل گشنیز عسلی است که قسمت عمده شهدی که زنبور عسل از آن استفاده میکند، از گیاه گشنیز می باشد. چنانچه درصد زیادی از پوشش گیاهی منطقه 50 درصد یا بیشتر، از یک گونه خاص گیاه و گل می باشد و زنبورها از شهد شکوفه های آن گل و یا گیاه استفاده می کنند عسل به نام آن گیاه و یا گل نامگذاری می شود که به آن تک گل یا تک گیاه می گویند البته ناگفته نماند که زنبورها برای سلامت خود به شهد گیاهان و گل های مختلفی نیاز دارند به همین دلیل هیچ عسلی نیست که صد در صد از یک گیاه یا گل خاص درست شده باشد گیاه گشنیز: گشنیز با نام علمی Coriandrum sativum نوعی سبزی است علفی، یک ساله و به رنگ سبز که در بعضی موارد ارتفاع آن به 80 سانتی متر می رسد. گشنیز یکی از گیاهان مهم و پرفایده برای بدن است که فواید شگفت انگیزی برای سلامتی دارد. دارای طبعی معتدل و اندکی گرم و معطر و اشتها آور است ، به همین دلیل محبوبیت بیشتری در میان مشتریان خود دارد منطقه رویش گشنیز: توضیحات رنگ عسل کهربایی و عقیقی منطقه رویش گیاه این گیاه بومی جنوب غرب آسیا، غرب تا شمال آفریقا می باشد.اغلب گشنیز تولیدی ایران در شهرستان نهاوند واقع در استان همدان و در ناحیه کشتزارهای منطقه کرمانشاه و کردستان قرار دارد زمان برداشت اواخر بهار (خردادماه) است بهترین طریقه مصرف عسل گشنیز را هر روز می توان صبح ناشتا یا یک ساعت قبل از خواب استفاده کرد. مخلوط عسل گشنیز در یک لیوان آب ولرم به همراه یک قاشق لیموی تازه یکی از بهترین نوشیدنی های طبیعی است خواص عسل گشنیز درمان درد های عضلانی - درمان سرفه های تحریک - جلوگیری از حساسیت آلرژی - جلوگیری از صرع و تشنج - بهبود التهاب مثانه و پروستات - تقویت کننده معده و ضدعفونی کننده دستگاه گوارش - درمان عفونت های دستگاه ادراری - تسکین درد دندان، تقویت لثه - افزایش دهنده شیر مادران شیرده - رفع خستگی و سو هاضمه و تقویت اعصاب - به علت خاصیت انتی باکتریال و ضدعفونی کننده مناسب مفید برای بیمارهای عفونی - مانند: سرخک و آبله،سرماخوردگی و سرفه های تحریکی - مسکن و آرام بخش به خصوص در زمان استرس و کم خوابی - دفع سموم بدن - برای اسپاسم ماهیچه ای سودمند است - ضد سرطان به علت انتی اکسیدان های موجود در عسل - مفرح و آرام بخشی - تقویت حافظه و سیستم ایمنی - مفید برای ضعف جنسی و تقویت حال عمومی بدن - درمان جوش صورت و رفع کدری و ایجاد شادابی در پوست - . عسل بهارنارنج افرند عسل بهار نارنج حاصل فرآوری شهد گل درخت نارنج یا همان شکوفه های بهار نارنج توسط زنبورهای عسل است. نارنج درختی است همیشه سبز و زیبا که نام آن همواره با عطر مست کننده ی بهار نارنج عجین بوده. عسل بهار نارنج بسیار معطر و دارای مزه شیرینی است. مزه ای مشابه مزه میوه نارنج و سایر مرکبات که به دلیل شیرین بودن با مصرف آن مزه دهان تغییر کرده و شاداب می شود . گیاه بهارنارنج: درخت بهار نارنج درختی همیشه سبز است و عطر بسیار زیاد و دل انگیز آن سبب شده تا علاوه بر بازار عسل، توجه صنعت عطر سازی هم به این درخت جلب شود.درخت بهار نارنج میتواند ارتفاعی حدود 9 متر را داشته باشد؛ میوه حاصله از این درخت نارنجی رنگ و شبیه پرتقال است با این تفاوت که رگه ترشی و تلخی آن به اندازه ای است که به تنهایی قابل خوردن نبوده و باید از آن به عنوان چاشنی در غذا استفاده کرد . برگهای درخت بهار نارنج طولی بین 7 الی 1۰ سانتیمتر دارند و شکلی تخم مرغی-مستطیلی پیدا می کنند همچنین شاخه این درخت پر از خارهای تیز است.گلهای دستهای و سفید رنگ آن غذای زنبور عسل را آماده میکند و شهد آن از عطر فراوانی برخوردار است . توضیحات رنگ عسل دارای رنگ زرد روشن و رقیق است منطقه رویش گیاه در کشور ایران، درخت بهار نارنج، در باغهای مرکبات شمال و جنوب کشور یافت میشود زمان برداشت اوایل بهار تا اواسط تابستان بهترین طریقه مصرف به طور کلی انواع عسلهای تک گل غالبا جنبه دارویی دارند، برای استفاده از عسل بهار نارنج برای درمان، دو تا سه قاشق از آن را با آب ولرم مخلوط و چند قطره آب لیموی ترش تازه به آن اضافه کنیداین شربت از بهترین نوشیدنی های طبیعی بوده و علاوه بر ضد سرطان بودن خاصیت ضد عفونی کنندگی نیز دارد . خواص عسل بهارنارنج بسیار مقوی، انرژیزا و دارای طبعی گرم و نشاط آور - سرشار از ویتامین - مفید برای ناراحتی های صفرا - عسل بهارنارنج را می توان به عنوان ماسک بر روی پوست صورت مصرف کرد وشاهد خاصیت آبرسانی آن در طی مدت مصرف 2 الی 3 هفته بود . - مقوی مغز،حافظه ، اعصاب وتقویت کنننده قلب است و به تصفیه خون و کاهش کلسترول مضر کمک میکند - عسل بهار نارنج همانند خواص عسل آویشن و خواص عسل گشنیز دارای خاصیت ضد سرطانی است. مصرف آن به ویژه برای کمک به درمان سرطان معده مفید است - خاصیت ضد تهوع و ضد باکتری، ضد قارچ از خواص عسل بهار نارنج و سایر عسل مرکبات است -پیشگیری از انواع بیماری های عفونی - اشتها آور - عسل بهار نارنج تاثیر بهسزایی بر روند درمان فشار خون دارد . .