ویژگیهای دستگاه فر سنگک دوار : دارای سیستم مکانیکی جهت تنظیم رنگ نان و نوع پخت به صورت دلخواه به دلیل ایزوله بندی کاملا اصولی آن پرت حرارت در این دستگاه درمیزان حداقل بوده وکاهش مصرف سوخت تا 20% پیشبینی گردیده است که برای واحدهای سنگکی کاملا مقرون به صرفه میباشد. مجهز به اینورتر و تابلو برق مجهز به نمایشگر دمای داخل فر بدلیل چرخ دار بودن دستگاه نصب و راه اندازی آن سریع و آسان میباشد . قرا گرفتن محصول پخت یا خمیر برروی چدن خاکستری فرو رفته و برجسته (با توجه به دمای فر) استفاده از انواع استنلس استیل مخصوص صنایع غذایی در ساخت نما ماندگاری بالا و عطر و طعم بسیار خوب نان تولیدی همانند نان سنگک سنتی قابلیت کنترل بخار ناشی از تبخیر آب خمیر با توجه به طراحی کابین پخت به حداقل رساندن فضای مورد نیاز دارای سیستمی خاص جهت تخلیه سریع گرما از درون فر به فضای بیرون بوده که این عمر باعث افزایش عمر مفید سیستم میگردد.