ماده جداسازی در تولید شیرینی زمینه کاربرد: بیسکویت نیمه آماده ، انواع کاپ کیک. مشخصات: "Protekt 100F" (TU 10.42.10-003-17683026-2017) یک ماده غذایی جداکننده نچسب است که برای کاربرد روی سطوح کاری وافل سازها، شیرینیپزی و قالبهای پخت، سینیهای پخت بدون پوشش ضدچسبندگی ویژه هنگام پخت، و برای محصولات با محتوای بالای مواد قندی و حاوی تخم مرغ،طراحی شده است. میزان استفاده: 0.5 - 1.5 کیلوگرم به ازای هر 1000 کیلوگرم محصول نهایی مزایا: - آسان و یکنواخت بر روی سطوح کار اعمال می شود. - یک لایه نازک برای جداسازی موثر محصول نهایی کافی است. - با کاهش رسوب، عمر قالب ها و سینی های پخت را طولانی تر می کند. - پایداری اکسیداتیو بالایی دارد. - از چسبیدن محصول نهایی جلوگیری می کند.