ماست کم چرب می ماس - 15۰۰ گرم

فواید و خواص ماست ماست نه تنها یک میان وعده غذایى سریع، آسان و مغذى است که در تمام طول سال موجود است، بلکه محققان دریافته اند در کشورهایى که از ماست در وعده هاى غذایى شان استفاده مى کنند، طول عمر مردم آن کشورها بیشتر است. درسیستم طبقه بندى مواد غذایى، ماست جزو منابع غذایى بسیار غنى از کلسیم، فسفر، ریبوفلاوین یا ویتامین B2 و ید محسوب مى شود. ماست همچنین منبع سرشار از ویتامینB12، اسید پانتوتنیک یا ویتامین B5، روى، پتاسیم و پروتئین است. این مواد مغذى ماست را به یک ماده غذایى تامین کننده سلامتى تبدیل کرده است. ماست با کیفیت بسیار مطلوب حاوى باکترى هاى زنده اى است که براى سلامتى مزایاى بسیارى دارد. ماستى که حاوى باکترى هاى زنده باشد، باعث افزایش طول عمر شده و همچنین سیستم ایمنى بدن را تقویت مى کند. 2ویژگی های ماست تحقیقات نشان مى دهد که مصرف ماست براى افرادى که سیستم ایمنى ضعیفى دارند مانند سالمندان مى تواند واکنش هاى ایمنى بدن را تقویت کرده و مقاومت بدن را در برابر بیمارى هاى مربوط به سیستم ایمنى افزایش دهد. پژوهشى که بر روى 162 سالمند به مدت پنج سال انجام شد، نشان داد در بین آن گروه از این سالمندان که بیش از سه نوبت در هفته ماست مصرف کردند، میزان مرگ و میر 38 درصد نسبت به گروهى که کمتر از یک نوبت در هفته ماست خوردند، کاهش پیدا کرد.

توضیحات

فواید و خواص ماست ماست نه تنها یک میان وعده غذایى سریع، آسان و مغذى است که در تمام طول سال موجود است، بلکه محققان دریافته اند در کشورهایى که از ماست در وعده هاى غذایى شان استفاده مى کنند، طول عمر مردم آن کشورها بیشتر است. درسیستم طبقه بندى مواد غذایى، ماست جزو منابع غذایى بسیار غنى از کلسیم، فسفر، ریبوفلاوین یا ویتامین B2 و ید محسوب مى شود. ماست همچنین منبع سرشار از ویتامینB12، اسید پانتوتنیک یا ویتامین B5، روى، پتاسیم و پروتئین است. این مواد مغذى ماست را به یک ماده غذایى تامین کننده سلامتى تبدیل کرده است. ماست با کیفیت بسیار مطلوب حاوى باکترى هاى زنده اى است که براى سلامتى مزایاى بسیارى دارد. ماستى که حاوى باکترى هاى زنده باشد، باعث افزایش طول عمر شده و همچنین سیستم ایمنى بدن را تقویت مى کند. 2ویژگی های ماست تحقیقات نشان مى دهد که مصرف ماست براى افرادى که سیستم ایمنى ضعیفى دارند مانند سالمندان مى تواند واکنش هاى ایمنى بدن را تقویت کرده و مقاومت بدن را در برابر بیمارى هاى مربوط به سیستم ایمنى افزایش دهد. پژوهشى که بر روى 162 سالمند به مدت پنج سال انجام شد، نشان داد در بین آن گروه از این سالمندان که بیش از سه نوبت در هفته ماست مصرف کردند، میزان مرگ و میر 38 درصد نسبت به گروهى که کمتر از یک نوبت در هفته ماست خوردند، کاهش پیدا کرد.