مربای شیر ارده کاتلا

نام اصلی این محصول دولسه دلچه است که عموما از طریق حرارت ملایم شیر و شکر به دست میآید. اما کاتلا تنها از حرارت دادن شیر به دست می آید و هیچ گونه شکر افزوده ای ندارد، شیرینی این محصول ناشی از قند شیر است. این دسر از دسرهای بسیار مشهور کشورهای آمریکای لاتین بوده و در مکزیک از شیر بز تهیه و با وانیل طعم دار می شود، ورژن فرانسوی آن دارای بافتی نرم است که با نان تست سرو می شود، در فیلیپین در تهیه کیک ها و صبحانه نقش اصلی را دارد. نام دیگر این محصول مربای شیر است. ارده از دیرباز به عنوان ماده خوراکی پرانرژی در سبد غذایی مورد استفاده قرار می‌گرفته است. کاتلای ارده کاله یک دسر خوشمزه با شیرینی قند طبیعی شیر به همراه ارده است. کاتلا محصولی مناسب برای ورزشکاران است و با توجه به ترکیب سرشار از کلسیم و پروتئین برای حجیم‌سازی عضلات توصیه می‌شود. درصد چربی کاتلا ارده از بقیه موارد (7 درصد) بیشتر بوده و مقدار آن 1۰ درصد است. موارد مصرف: استفاده بعنوان ماده اولیه در تهیه چیز کیک و بستنی بعنوان سس یا سیروپ در انواع قهوه، شیر، چای و نوشیدنی‌هایی با پایه قهوه به دلیل طعم شیرین و کاراملی بعنوان سس روی انواع دسرها مانند پاناکوتا، کیک‌ها ، پن‌کیک‌ها و وافل مواد تشکیل‌دهنده شیرپاستوریزه بدون چربی، خامه، ارده انرژی 237 پروتئین 0 چربی 10 مقدار 25۰ گرمی ماندگاری 6 ماه در دمای محیط.

توضیحات

نام اصلی این محصول دولسه دلچه است که عموما از طریق حرارت ملایم شیر و شکر به دست میآید. اما کاتلا تنها از حرارت دادن شیر به دست می آید و هیچ گونه شکر افزوده ای ندارد، شیرینی این محصول ناشی از قند شیر است. این دسر از دسرهای بسیار مشهور کشورهای آمریکای لاتین بوده و در مکزیک از شیر بز تهیه و با وانیل طعم دار می شود، ورژن فرانسوی آن دارای بافتی نرم است که با نان تست سرو می شود، در فیلیپین در تهیه کیک ها و صبحانه نقش اصلی را دارد. نام دیگر این محصول مربای شیر است. ارده از دیرباز به عنوان ماده خوراکی پرانرژی در سبد غذایی مورد استفاده قرار می‌گرفته است. کاتلای ارده کاله یک دسر خوشمزه با شیرینی قند طبیعی شیر به همراه ارده است. کاتلا محصولی مناسب برای ورزشکاران است و با توجه به ترکیب سرشار از کلسیم و پروتئین برای حجیم‌سازی عضلات توصیه می‌شود. درصد چربی کاتلا ارده از بقیه موارد (7 درصد) بیشتر بوده و مقدار آن 1۰ درصد است. موارد مصرف: استفاده بعنوان ماده اولیه در تهیه چیز کیک و بستنی بعنوان سس یا سیروپ در انواع قهوه، شیر، چای و نوشیدنی‌هایی با پایه قهوه به دلیل طعم شیرین و کاراملی بعنوان سس روی انواع دسرها مانند پاناکوتا، کیک‌ها ، پن‌کیک‌ها و وافل مواد تشکیل‌دهنده شیرپاستوریزه بدون چربی، خامه، ارده انرژی 237 پروتئین 0 چربی 10 مقدار 25۰ گرمی ماندگاری 6 ماه در دمای محیط.