مربای شیر بهارنارنج کاتلا

ترکیب یک دسر با ریشه در فرهنگ آشپزی آمریکای لاتین با عطر سحرآمیز بهارنارنج. کاتلا نوع خاصی از دسر با نام اصلی دولسه دلچه (Dulce de leche) است. دولسه دلچه اصلی با حرارت ملایم شیر و شکر آماده می‌شود. اما کاتلای بهارنارنج کاله تنها از حرارت شیر به همراه بهارنارنج درست شده و هیچگونه شکر افزوده‌ای ندارد.در واقع این دسر را به جرات میتوان مربای شیر نامید. ورزشکاران مشتریان ویژه این دسر هستند چراکه بدلیل شیرینی طبیعی حاصل از قند شیرین (لاکتوز) و همینطور درصد پایین چربی(7 درصد) و ترکیبی سرشار از کلسیم و پروتئین برای حجیم‌سازی عضلات توصیه می‌شود. موارد مصرف استفاده بعنوان ماده اولیه در تهیه چیز کیک و بستنی بعنوان سس یا سیروپ در انواع قهوه، شیر، چای و نوشیدنی‌هایی با پایه قهوه به دلیل طعم شیرین و کاراملی بعنوان سس روی انواع دسرها مانند پاناکوتا، کیک‌ها ، پن کیک‌ها و وافل مواد تشکیل‌دهنده شیرپاستوریزه بدون چربی، خامه، بهارنارنج انرژی 222 پروتئین 0 چربی 7 مقدار 25۰ گرمی ماندگاری 6 ماه در دمای محیط.

توضیحات

ترکیب یک دسر با ریشه در فرهنگ آشپزی آمریکای لاتین با عطر سحرآمیز بهارنارنج. کاتلا نوع خاصی از دسر با نام اصلی دولسه دلچه (Dulce de leche) است. دولسه دلچه اصلی با حرارت ملایم شیر و شکر آماده می‌شود. اما کاتلای بهارنارنج کاله تنها از حرارت شیر به همراه بهارنارنج درست شده و هیچگونه شکر افزوده‌ای ندارد.در واقع این دسر را به جرات میتوان مربای شیر نامید. ورزشکاران مشتریان ویژه این دسر هستند چراکه بدلیل شیرینی طبیعی حاصل از قند شیرین (لاکتوز) و همینطور درصد پایین چربی(7 درصد) و ترکیبی سرشار از کلسیم و پروتئین برای حجیم‌سازی عضلات توصیه می‌شود. موارد مصرف استفاده بعنوان ماده اولیه در تهیه چیز کیک و بستنی بعنوان سس یا سیروپ در انواع قهوه، شیر، چای و نوشیدنی‌هایی با پایه قهوه به دلیل طعم شیرین و کاراملی بعنوان سس روی انواع دسرها مانند پاناکوتا، کیک‌ها ، پن کیک‌ها و وافل مواد تشکیل‌دهنده شیرپاستوریزه بدون چربی، خامه، بهارنارنج انرژی 222 پروتئین 0 چربی 7 مقدار 25۰ گرمی ماندگاری 6 ماه در دمای محیط.