مربای شیر پرتقالی کاتلا

کاتلا نوع خاصی از دسر با نام اصلی دولسه دلچه ( Dulce de leche )است که دسری بسیار مشهور از کشورهای آمریکای لاتین است. دولسه دلچه اصلی با حرارت ملایم شیر و شکر آماده می‌شود. اما کاتلای پرتقالی کاله تنها از حرارت شیر و پوست پرتقال تازه درست شده و هیچگونه شکر افزوده‌ای ندارد.در واقع این دسر را به جرات میتوان "مربای شیر" نامید. شیرینی دسر کاتلا تنها بدلیل قند شیر (لاکتوز)بوده بنابراین یک محصول سلامت است. این دسر خاص بخاطر مقدار بسیار زیاد شیر مصرفی برای تولید، مملو از کلسیم و پروتئین بوده و از طرفی با چربی 7 درصد برای برای ورزشکاران که حجیم‌سازی ماهیچه‌ای برای آنها اهمیت دارد بسیار مناسب است. موارد مصرف استفاده بعنوان ماده اولیه در تهیه چیز کیک و بستنی بعنوان سس یا سیروپ در انواع قهوه، شیر، چای و نوشیدنی‌هایی با پایه قهوه به دلیل طعم شیرین و کاراملی بعنوان سس روی انواع دسرها مانند پاناکوتا، کیک‌ها ، پن کیک‌ها و وافل مواد تشکیل‌دهنده شیرپاستوریزه بدون چربی ، خامه ، پوست پرتقال انرژی 222 پروتئین 0 چربی 7 مقدار 250 گرمی ماندگاری 6 ماه در دمای محیط.

توضیحات

کاتلا نوع خاصی از دسر با نام اصلی دولسه دلچه ( Dulce de leche )است که دسری بسیار مشهور از کشورهای آمریکای لاتین است. دولسه دلچه اصلی با حرارت ملایم شیر و شکر آماده می‌شود. اما کاتلای پرتقالی کاله تنها از حرارت شیر و پوست پرتقال تازه درست شده و هیچگونه شکر افزوده‌ای ندارد.در واقع این دسر را به جرات میتوان "مربای شیر" نامید. شیرینی دسر کاتلا تنها بدلیل قند شیر (لاکتوز)بوده بنابراین یک محصول سلامت است. این دسر خاص بخاطر مقدار بسیار زیاد شیر مصرفی برای تولید، مملو از کلسیم و پروتئین بوده و از طرفی با چربی 7 درصد برای برای ورزشکاران که حجیم‌سازی ماهیچه‌ای برای آنها اهمیت دارد بسیار مناسب است. موارد مصرف استفاده بعنوان ماده اولیه در تهیه چیز کیک و بستنی بعنوان سس یا سیروپ در انواع قهوه، شیر، چای و نوشیدنی‌هایی با پایه قهوه به دلیل طعم شیرین و کاراملی بعنوان سس روی انواع دسرها مانند پاناکوتا، کیک‌ها ، پن کیک‌ها و وافل مواد تشکیل‌دهنده شیرپاستوریزه بدون چربی ، خامه ، پوست پرتقال انرژی 222 پروتئین 0 چربی 7 مقدار 250 گرمی ماندگاری 6 ماه در دمای محیط.