مواد نگهدارنده شیرینی

کاربرد مواد نگهدارنده: تولید انواع کلوچه، کیک،مافین، شیرینی زنجبیلی. توضیحات: "Multi Long" (TU 10.89.19-005-17683026-2017) یک ترکیب بهبود دهنده کیفیت برای انواع شیرینی ها بر پایه آرد است. برای حفظ تازگی و لطافت محصولات پخته شده استفاده می شود. این محصول در ترکیب خود حاوی یک ماده نگهدارنده رطوبت است که استفاده از آن باعث کاهش شاخص فعالیت آب (Aw) می شود و در نتیجه روند خشک شدن محصولات نهایی را کند می کند. روش کاربرد: "Multi Long" در حین ورز دادن یا هم زدن همزمان با اجزای فرمول مایع به خمیر وارد می شود. دوز توصیه شده*: 1.0 - 2.0 درصد وزنی اجزای فرمولاسیون *مقدار مصرف بستگی به نوع و فرمول محصول، روش تولید دارد. فواید: به طور موثر رطوبت محصول را چسبانده و حفظ می کند. طراوت محصولات نهایی را طولانی می کند. طعم محصولات نهایی را تغییر نمی دهد. تفاوت های ظریف استفاده در ترکیب و روش تولید شیرینی آردی تغییرات زیادی وجود دارد. گروه مشابهی از محصولات که بر اساس فناوری یکسان، اما در شرکت های مختلف تولید می شوند، متفاوت خواهند بود. بنابراین، انتخاب تقویت کننده طراوت، دوز آن باید به صورت جداگانه انجام شود. مهم است که در مورد: ⦁ اسیدیته محیط: هر چه محصول اسیدی تر باشد، به مواد نگهدارنده کمتری نیاز است. ⦁ در محصولات با محتوای آب تجویزی بالاتر، هنگامی که توسط فرآیند تکنولوژیکی تصریح شده است، نگهدارنده باید در حداکثر دوز معرفی شود. ⦁ بیش از 65 درصد قند به عملکرد ضد میکروبی کمک می کند، بنابراین کافی است حداقل دوز نگهدارنده در فرمولاسیون این گونه مواد غذایی وارد شود. مرحله ای که در آن یک افزایش دهنده تازگی به یک محصول اضافه می شود توسط فناوری تولید آن تعیین می شود. در عین حال، تقویت کننده های تازگی را می توان به عنوان تک جزئی جداگانه به عنوان مواد نگهدارنده یا افزودنی های پیچیده که قبلاً در شرکت هایی که در زمینه تولید مواد غذایی فعالیت می کنند انتخاب و آزمایش شده اند استفاده کرد. مهم! بازارهای غربی اکنون به روی تولیدکنندگانی باز است که از مواد نگهدارنده با پروپیلن گلیکول استفاده نمی کنند. این فرصت ها را از نقطه نظر بازاریابی نیز گسترش می دهد: چنین محصولاتی را می توان با برچسب "حاوی پروپیلن گلیکول" بسته بندی کرد: برای تأکید بر مزایای آنها برای انسان در روند یک سبک زندگی سالم. در نهایت، با حذف پروپیلن گلیکول از فرمول، هزینه تولید کاهش می یابد.

توضیحات

کاربرد مواد نگهدارنده: تولید انواع کلوچه، کیک،مافین، شیرینی زنجبیلی. توضیحات: "Multi Long" (TU 10.89.19-005-17683026-2017) یک ترکیب بهبود دهنده کیفیت برای انواع شیرینی ها بر پایه آرد است. برای حفظ تازگی و لطافت محصولات پخته شده استفاده می شود. این محصول در ترکیب خود حاوی یک ماده نگهدارنده رطوبت است که استفاده از آن باعث کاهش شاخص فعالیت آب (Aw) می شود و در نتیجه روند خشک شدن محصولات نهایی را کند می کند. روش کاربرد: "Multi Long" در حین ورز دادن یا هم زدن همزمان با اجزای فرمول مایع به خمیر وارد می شود. دوز توصیه شده*: 1.0 - 2.0 درصد وزنی اجزای فرمولاسیون *مقدار مصرف بستگی به نوع و فرمول محصول، روش تولید دارد. فواید: به طور موثر رطوبت محصول را چسبانده و حفظ می کند. طراوت محصولات نهایی را طولانی می کند. طعم محصولات نهایی را تغییر نمی دهد. تفاوت های ظریف استفاده در ترکیب و روش تولید شیرینی آردی تغییرات زیادی وجود دارد. گروه مشابهی از محصولات که بر اساس فناوری یکسان، اما در شرکت های مختلف تولید می شوند، متفاوت خواهند بود. بنابراین، انتخاب تقویت کننده طراوت، دوز آن باید به صورت جداگانه انجام شود. مهم است که در مورد: ⦁ اسیدیته محیط: هر چه محصول اسیدی تر باشد، به مواد نگهدارنده کمتری نیاز است. ⦁ در محصولات با محتوای آب تجویزی بالاتر، هنگامی که توسط فرآیند تکنولوژیکی تصریح شده است، نگهدارنده باید در حداکثر دوز معرفی شود. ⦁ بیش از 65 درصد قند به عملکرد ضد میکروبی کمک می کند، بنابراین کافی است حداقل دوز نگهدارنده در فرمولاسیون این گونه مواد غذایی وارد شود. مرحله ای که در آن یک افزایش دهنده تازگی به یک محصول اضافه می شود توسط فناوری تولید آن تعیین می شود. در عین حال، تقویت کننده های تازگی را می توان به عنوان تک جزئی جداگانه به عنوان مواد نگهدارنده یا افزودنی های پیچیده که قبلاً در شرکت هایی که در زمینه تولید مواد غذایی فعالیت می کنند انتخاب و آزمایش شده اند استفاده کرد. مهم! بازارهای غربی اکنون به روی تولیدکنندگانی باز است که از مواد نگهدارنده با پروپیلن گلیکول استفاده نمی کنند. این فرصت ها را از نقطه نظر بازاریابی نیز گسترش می دهد: چنین محصولاتی را می توان با برچسب "حاوی پروپیلن گلیکول" بسته بندی کرد: برای تأکید بر مزایای آنها برای انسان در روند یک سبک زندگی سالم. در نهایت، با حذف پروپیلن گلیکول از فرمول، هزینه تولید کاهش می یابد.