نان بادام زمینی

بادام زمینى منبع غنى ویتامین ا ى، منگنز و پروتئین می باشد. این دانه سرشارا ز فیبر است که این ویژگى در بهبود عملکرد رود ه ها موثراست. خواص بادام زمینى: مصرف بادام زمینى در هر فرآورده غذایى موجب بالابردن ارزش غذایى آن مىگردد. بادام زمینى منبع خوب انرژى است. این دانه سرشار از فیبر است که این ویژگى در بهبود عملکرد روده ها موثراست. بادام زمینى منبع منگنز و پروتئین مىباشد. پزشکان به خاطر تاثیر بادام ، E غنى ویتامین زمینى بر روى کاهش کلسترول بدخون، مصرف آن را براى کاهش خطر ابتلا به بیمارى هاى قلبى توصیه مىکنند. ترکیبات: آرد گندم، آردجو، آردچاودار، آرد ذرت، سبوس گندم، جو پرک، ٪ 7 بادام زمینى، مالت جو، شیرتازه، شهد خرما، روغن گیاهى 5٪ ، نمک 5 خمیر مایه، سیاه دانه

توضیحات

بادام زمینى منبع غنى ویتامین ا ى، منگنز و پروتئین می باشد. این دانه سرشارا ز فیبر است که این ویژگى در بهبود عملکرد رود ه ها موثراست. خواص بادام زمینى: مصرف بادام زمینى در هر فرآورده غذایى موجب بالابردن ارزش غذایى آن مىگردد. بادام زمینى منبع خوب انرژى است. این دانه سرشار از فیبر است که این ویژگى در بهبود عملکرد روده ها موثراست. بادام زمینى منبع منگنز و پروتئین مىباشد. پزشکان به خاطر تاثیر بادام ، E غنى ویتامین زمینى بر روى کاهش کلسترول بدخون، مصرف آن را براى کاهش خطر ابتلا به بیمارى هاى قلبى توصیه مىکنند. ترکیبات: آرد گندم، آردجو، آردچاودار، آرد ذرت، سبوس گندم، جو پرک، ٪ 7 بادام زمینى، مالت جو، شیرتازه، شهد خرما، روغن گیاهى 5٪ ، نمک 5 خمیر مایه، سیاه دانه