نان روستا بزرگ نان لواش نوعی نان نرم، تخت و نازک است که از مخلوط آرد، آب، خمیر مایه و نمک تهیه میشود. نان لواش که با نام نان تنوری هم شناخته میشود به جهت اینکه دارای دستورپخت سادهای است از زمانهای بسیار قدیم در منطقه مدیترانه شرقی، ایران و دیگر مناطق زردپوست نشین به شکل گستردهای مورد مصرف قرار گرفته است. نان لواش عادی فاقد سبوس و ویتامین است و جهت تسریع در فرآیند تخمیر به خمیر آن مقادیر زیادی جوش شیرین اضافه میکنند همچنین بدلیل سبوس گیری کامل از آرد این نان عناصر موجود در سبوس گندم همانند اسید گلوتامیک، فسفر و منیزیم که از عناصر حیاتی لازم برای بدن هستند وجود ندارد. نان لواش روستای نان آوران بدلیل دارا بودن 3٪ سبوس فرآوری شده گندم و برنج (دکترسبوس) ، اضافه نشدن هرگونه جوش شیرین دارای فرآیند تخمیر کامل خمیر میباشد که خمیر نه تنها مشکلات ذکر شده را ندارد بلکه باعث ایجاد هضم راحت و آسان و رساندن انواع ویتامین گروه ب به بدن میشود. حاوی سبوس های برنج و گندم تخمیری و تولید شده بدون جوش شیرین مناسب برای تمامی وعده ها مصرف این نان به دلیل بالا بودن فیبر برای افرادی که به دنبال بهبود عملکرد دستکاه گوارش هستند توصیه میگردد. مناسب برای خانواده های کم جمعیت