روش مصرف لطفا نان پیتزای به فا را از فریزر خارج نموده و اجازه دهید در دمای محیط از حالت انجماد خارج گردد . ظرف مورد نظر را چرب نموده ، نان را روی آن گذاشته و تمام سطح آن را با مقدار مناسبی از سس کچاب بپوشانید. مواد مورد نظر خود را که از قبل آماده نموده اید بر روی نان ریخته و روی آن را با مقدار کافی پنیر پیتزا رنده شده بپوشانید. ظرف محتوی پیتزا را در فر با دمای 230 درجه سانتی گراد (به طوری که حرارت به صورت یکسان به تمامی سطح خمیر بر خورد نماید ) به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار داده تا رنگ پنیر طلایی گردد . در صورت تمایل می توانید پیتزا را در ماهیتابه سردار با حرارت بسیار ملایم شعله گاز به مدت 20 دقیقه طبخ فرمایید ترکیبات آرد ، آب ، روغن ، نمک تصفیه شده خوراکی ، شکر ، خمیر مایه ، مواد بهبود دهنده شرایط نگهداری لطفا در فریزر با دمای 18- درجه سانتی گراد به صورت منجمد نگه داری شود ارزش غذایی و انرژی در 100 گرم هر عدد نان پیتزا معادل 120 گرم انرژی K cal 300 قند g 0.1 چربی g 0.1 نمک g 0.2 اسید چرب ترانس g 0 وزن : 480 تمامی محصولات این کارخانه بدون مواد نگهدارنده و هرگونه افزودنی غیر مجاز بوده و به روش کاملا صنعتی وبهداشتی زیر نظر متخصصان صنایع غذایی تهیه و تولید می گردد.