نشاسته ذرت 400 گرمی بدون گلوتن TM GARNEС

از نشاسته ذرت در صنایع غذایی از جمله گوشت و لبنیات و نان و شیرینی، تولید سس کچاپ و سس مایونز استفاده می شود. خانم های خانه دار از این محصول برای تهیه انواع سس و پودینگ و همچنین فیلینگ پای استفاده می کنند. همچنین این محصول در مواردی که نیاز به تضعیف اثر گلوتن است به شما کمک می کند و لطافت خاصی و نرمی بیشتری به محصول نهایی می دهد. ارزش کالری نشاسته ذرت کمی بیشتر از نشاسته سیب زمینی است. این محصول فاقد گلوتن است. عدم وجود گلوتن در هر مرحله از تولید بررسی می شود.

توضیحات

از نشاسته ذرت در صنایع غذایی از جمله گوشت و لبنیات و نان و شیرینی، تولید سس کچاپ و سس مایونز استفاده می شود. خانم های خانه دار از این محصول برای تهیه انواع سس و پودینگ و همچنین فیلینگ پای استفاده می کنند. همچنین این محصول در مواردی که نیاز به تضعیف اثر گلوتن است به شما کمک می کند و لطافت خاصی و نرمی بیشتری به محصول نهایی می دهد. ارزش کالری نشاسته ذرت کمی بیشتر از نشاسته سیب زمینی است. این محصول فاقد گلوتن است. عدم وجود گلوتن در هر مرحله از تولید بررسی می شود.