ترکیب سیب و گیلاس، نوشیدنی خوش عطر و شیرینی به ما میدهد که میتوان به سادگی آن را در رژیم غذایی روزانه گنجاند. سیب، بومی اروپا و آسیا است و گیلاس هم بومی اروپا، غرب آسیا و شمال آفریقا. شیرینی ملایم این دو میوه در کنار هم، طعم مطلوبی را برای برانگیختن اشتهای افراد بدغذا، مخصوصا کودکان ایجاد میکند. ارزش تغذیهای منیزیم، پتاسیم، ویتامین K، ویتامین C و ویتامین A در کنار آنتیاکسیدانهای فراوان، از مهمترین داراییهای این دو میوه هستند. بایدها و نبایدهای مصرف نوشیدنی مخلوط سیب و گیلاس این نوشیدنی، برای رفع عطش در روزهای گرم سال، بسیار مفید است. ویتامین C موجود در نوشیدنی سیب و گیلاس می تواند باعث افزایش قدرت سیستم دفاعی و حفظ سلامت و شادابی پوست شود. ویتامین C میتواند به مقابله با آسیبهای پوستی ناشی از نور خورشید و آلودگیها هم کمک کند، چینوچروکهای پوستی را کمتر کرده و بافت کلی پوست را بهبود ببخشد. مصرف ویتامین C بهاندازه کافی، برای تولید و حفظ کلاژنها نیز ضروری است و همانطور که میدانید کلاژنها ساختار مورد نیاز پوست و مو را فراهم میکنند. چقدر و کی بخوریم؟ مصرف روزانه 250 تا 300 میلیگرم از این نوشیدنی، مشکلی ندارد. نوشیدن آن در وعده صبحانه، به دلیل منیزیمی که دارد، میتواند باعث از بین رفتن حس خوابآلودگی شود. این نوشیدنی میتواند جایگزین خوبی برای نوشابههای گازدار باشد.