نوشیدنی موهیتو

موهیتو که در سال‌های اخیر طرفداران زیادی هم پیدا کرده است، با ترکیبی از لیمو و نعنا تهیه می‌شود. لیمو که بومی آسیا (هند، چین و بِرمه) است اما نعنا، زادگاه گسترده‌ای از اروپا و آمریکای شمالی تا آسیا و استرالیا دارد. استفاده از نعنا و عصاره آن در میان مردمان مدیترانه، رواج بسیار زیادی دارد اما موهیتو با شکل و شمایل امروزی‌اش، برای اولین بار توسط مردمان کوبا تهیه و مصرف شد. ارزش تغذیه‌ای ویتامین‌های گروه B، ویتامین C و پتاسیم، جزو مهم‌ترین دارایی‌های نعنا و لیمو محسوب می‌شوند. ویتامین C موجود در این محصول به پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های ویروسی فصلی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا هم کمک می‌کند. بایدها و نبایدهای مصرف نوشیدنی موهیتو ترکیب مقداری نعنا و لیموترش در موهیتو باعث شده است که این نوشیدنی، به عنوان یکی از نوشیدنی‌ها برای هضم سریع‌تر مواد غذایی و پیشگیری از احساس پری و سنگینی سر دل محسوب شود. افراد مبتلا به سوءهاضمه، آنهایی که زیاد نفخ می‌کنند یا کسانی که می‌خواهند یک نوشیدنی سبک و کم‌کالری کنار بشقاب غذای خود داشته باشند، می‌توانند موهیتو را امتحان کنند. ضمن اینکه ترکیب آب، لیموترش و نعنا، می‌تواند بهترین ترکیب برای رفع عطش در روزهای گرم سال هم باشد. البته افراد مبتلا به زخم‌های گوارشی یا ریفلاکس (همان‌هایی که زیاد ترش می‌کنند)، باید محدودیت‌هایی برای مصرف این نوشیدنی اسیدی برای خودشان ایجاد کنند. یادآوری این نکته هم ضروری است که اسیدی بودن موهیتو، باعث می‌شود که مصرف آن برای سالمندان یا کودکان که سیستم گوارشی ضعیفی دارند، با احتیاط همراه باشد. اگر طعم ترش موهیتو کمی برای‌تان آزاردهنده است می‌توانید مقداری عسل به آن اضافه کنید. چقدر و کی بخوریم؟ موهیتو یک نوشیدنی نسبتا اسیدی است؛ بنابراین مصرف آن به صورت ناشتا توصیه نمی‌شود. بهتر است موهیتو را همراه با غذا مصرف کنید تا هم هضم غذا را ساده‌تر کرده باشید و هم ویتامین ‌C موجود در این نوشیدنی به جذب بهتر آهن موجود در غذا به شما کمک کند. مصرف یک لیوان موهیتو همراه با وعده‌های اصلی غذایی بدون مانع است.

توضیحات

موهیتو که در سال‌های اخیر طرفداران زیادی هم پیدا کرده است، با ترکیبی از لیمو و نعنا تهیه می‌شود. لیمو که بومی آسیا (هند، چین و بِرمه) است اما نعنا، زادگاه گسترده‌ای از اروپا و آمریکای شمالی تا آسیا و استرالیا دارد. استفاده از نعنا و عصاره آن در میان مردمان مدیترانه، رواج بسیار زیادی دارد اما موهیتو با شکل و شمایل امروزی‌اش، برای اولین بار توسط مردمان کوبا تهیه و مصرف شد. ارزش تغذیه‌ای ویتامین‌های گروه B، ویتامین C و پتاسیم، جزو مهم‌ترین دارایی‌های نعنا و لیمو محسوب می‌شوند. ویتامین C موجود در این محصول به پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های ویروسی فصلی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا هم کمک می‌کند. بایدها و نبایدهای مصرف نوشیدنی موهیتو ترکیب مقداری نعنا و لیموترش در موهیتو باعث شده است که این نوشیدنی، به عنوان یکی از نوشیدنی‌ها برای هضم سریع‌تر مواد غذایی و پیشگیری از احساس پری و سنگینی سر دل محسوب شود. افراد مبتلا به سوءهاضمه، آنهایی که زیاد نفخ می‌کنند یا کسانی که می‌خواهند یک نوشیدنی سبک و کم‌کالری کنار بشقاب غذای خود داشته باشند، می‌توانند موهیتو را امتحان کنند. ضمن اینکه ترکیب آب، لیموترش و نعنا، می‌تواند بهترین ترکیب برای رفع عطش در روزهای گرم سال هم باشد. البته افراد مبتلا به زخم‌های گوارشی یا ریفلاکس (همان‌هایی که زیاد ترش می‌کنند)، باید محدودیت‌هایی برای مصرف این نوشیدنی اسیدی برای خودشان ایجاد کنند. یادآوری این نکته هم ضروری است که اسیدی بودن موهیتو، باعث می‌شود که مصرف آن برای سالمندان یا کودکان که سیستم گوارشی ضعیفی دارند، با احتیاط همراه باشد. اگر طعم ترش موهیتو کمی برای‌تان آزاردهنده است می‌توانید مقداری عسل به آن اضافه کنید. چقدر و کی بخوریم؟ موهیتو یک نوشیدنی نسبتا اسیدی است؛ بنابراین مصرف آن به صورت ناشتا توصیه نمی‌شود. بهتر است موهیتو را همراه با غذا مصرف کنید تا هم هضم غذا را ساده‌تر کرده باشید و هم ویتامین ‌C موجود در این نوشیدنی به جذب بهتر آهن موجود در غذا به شما کمک کند. مصرف یک لیوان موهیتو همراه با وعده‌های اصلی غذایی بدون مانع است.

محصولات مرتبط

محصولات مشابه