مشخصات و خواص میوه 1. طبع زردآلو سرد و تر است و نوع شیرین آن کمی گرم میباشد. 2. زردآلو بازکنندة گرفتگیهای مجاری عروق و نرم کنندة سفتیها میباشد. 1۰ صبح و 5 عصر میل شود. 3 زردآلوی شیرین، ملین است. 4. زردآلو بدبویی دهان را از بین میبرد. 5. زردآلو برای سردمزاجان و کسانی که معدة ضعیف دارند و اشخاص کهنسال مضر است. اگر چنانچه میل نمودند بالای آن کمی انسیون بجوند. 6. هیچگاه بعد از غذا زردآلو نخورید. 7. زردآلو ضد سرطان است (مخصوصاً سرطان ریه و لوزالمعده). 8. برای کسانی که لاغر هستند خوردن زردآلو در فواصل غذا مفید است. 9. زردآلو درمان کنندة کم خونی است. 1۰. کسانی که کارهای فکری زیاد دارند خوردن زردآلو را فراموش نکنند. 11. زردآلو یکی از میوههای خوبی است که ورزشکاران بعد از ورزش میتوانند بخورند. به شرط آنکه بعد از خوردن، آب ننوشند.. 12. برای اینکه کمتر عصبانی شویم در فواصل غذا زردآلو را فراموش نکنیم. 13. وجود فلوئور در زردآلو از پوسیدگی دندان جلوگیری میکند. 14. پتاسیم و اسیدهایی که در زردآلو وجود دارد موجب لینت مزاج و فعالیت کلیه میگردد. 15. برای رفع چروک صورت آب زردآلوی تازه را با کمی شیر و عسل مخلوط نموده ابتدا پوست را با صابون گیاهی شسته سپس با این محلول ماساژ دهید. 16. کسانی که بیماری کبدی دارند سعی کنند کمتر زردآلو بخورند یا اینکه بصورت خشک یا مربای آن را بخورند. 17. زردآلو برای خانمهای حامله به عنوان عصرانه بسیار مفید است. 18. کسانی که لک و پیس دارند کمتر زردآلو بخورند. ارزش غذایی در هر 100 میلی لیتر ویتامین ای 12۰ میکرو گرم ویتامین ث 3/2 میلی گرم چربی 4 میلی گرم کربوهیدرات 12/1 گرم پروتئین 19۰ میلی گرم انرژی 54/2 کیلو کالری