مشخصات و خواص میوه سیب : 1. طبع سیب گرم و تر است. 2. اگر بعد از غذا خورده شود هضم غذا را بسیار آسان میکند. 3. برای رماتیسم و ورم مفاصل و نقرس از آب سیب هر 8 ساعت یک استکان استفاده شود. 4. خوردن سیب مانع افزایش اسیداوریک در بدن میشود. 5. اگر هر روز سه لیوان آب سیب بخورند فشار خون آنها کاهش خواهد یافت. 6. خوردن سیب باعث روشن شدن رنگ چهره میشود. 7. سیب اصلاح کنندة خون است. 8. کسانی که بیماری رماتیسم و نقرس دارند آب سیب را در برنامه روزانه خود قرار دهند. 9. اگر موهای شفاف و سر زنده میخواهید و همچنین چهره باطراوت و شاداب داشته باشید روزی یک لیوان آب سیب بخورید. 1۰. برای رفع ناراحتیهای عصبی و بیخوابی، شب هنگام خواب یک لیوان آب سیب بخورید. 11. سیب رفع کنندة تب میباشد. 12. سیب حل کنندة سنگ کیسه صفرا و کلیه میباشد. 13. کسانی که چاق هستند سیب را در برنامه غذایی خود بگنجانند. یعنی اینکه صبح ناشتا 2 عدد و شب هنگام خواب 2 عدد با پوست میل کنند. 14. برای تقویت قلب سیب بسیار مفید می باشد. 15. کسانی که خونشان غلیظ است روزی یک لیوان آب سیب بخورند. 16. اگر هر روز صبح یک عدد سیب بخورید از پیری زودرس شما جلوگیری خواهد کرد. 17. کسانی که آسم دارند بالای غذای خود یک عدد سیب بخورند. 18. سیب متعادل کنندة بزاق دهان میباشد. 19. کسانی که واریس دارند سیب بخورند 2۰. برای درمان زخمها آب سیب را با روغن زیتون مخلوط نموده روی زخم بمالید. 21. کسانی که اختلالات کبدی دارند در صبحانه خود آب سیب را بگنجانند. 22. سیب از سفید شدن مو جلوگیری میکند. 23. سیب کال داروی ضد اسهال است. 24. کسانی که ناخنهای آنها ضعیف یا مو آنها ضعیف است و یا پوست پژمرده دارند هر روز یک عدد سیب یا یک لیوان آب سیب بخورند. 25. کسانی که گواتر دارند سیب به خاطر ید موجود در آن، میوه مناسبی میباشد. 26. پوست سیب 5 برابر خود سیب ویتامین دارد. 27. آب سیب یک نوشیدنی بسیار گوارا و ضدعفونی کننده و شادابی بخش و خنک کننده میباشد اگر روزی 5۰ گرم بخورید مخصوصاً تابستان. . 28. خوردن سیب برای باز شدن صدا مفید است. 29. شربت سیب باعث تقویت معده و جلوگیری از قی میشود. 3۰. برای رفع تشنگی آب سیب را همراه آب مخلوط کرده جرعه جرعه بنوشید. 31. کسانی که تصلب شرائین دارند از سیب استفاده کنند. 32. کسانی که پرخونی مغز دارند از سیب استفاده کنند. موز : 1. موز دیرهضم است. 2. موز چاق کننده است. 3. موز خون غلیظ ایجاد میکند. زیادهروی در خوردن آن باعث تولید خون غلیظ میشود. 4. موز نرم کنندة سینه است. 5. موز برای اسهال ساده و اسهال خونی مفید است. 6. موز یک غذای کامل است حتی برای کودکان. 7. اشخاصی که اوره اضافی در خون دارند میتوانند در برنامه غذایی خودشان موز را بگنجانند. 8. موز برای کسانی که دچار بیماری قلبی هستند یک غذای خوب است به عنوان شام یک عدد میل شود. 9. موز خونساز است به خاطر وجود آهن. 1۰. موز نشاط آور است. 11. موز تأمین کنندة مواد معدنی مورد نیاز بدن می باشد. 12. به خاطر وجود فسفر در موز برای هوش و حافظه کودکان و نوجوانان بسیار مفید است. 13. کسانی که سرفههای خشک میکنند موز را آهسته آهسته بخورند. 14. موزبرای اسهال واسهال خونی مفیداست درمان زخمهای روده راسریع میکندوبرای رفع بینظمی واختلال رودهها مفید میباشد. 15. موز برای شفای سلولهای فرسوده اولسرها و همچنین جلوگیری از گاسترین و التهاب معده بسیار مفید است. 16. بیماران قلبی که هر روز آسپرین می خورند بهتر است قبل از آسپرین یک عدد موز بخورند. 17. کسانی که کلسترول خون آنها نوع LDL زیاد است بهتر است به مدت 14 شب شام فقط موز بخورند. 18. افرادی که کار فکری دارند موز را در برنامه غذایی خود بگنجانند. ارزش غذایی در هر 100 میلی لیتر ویتامین ث 5 میلی گرم چربی 3 میلی گرم کربوهیدرات 11/9 گرم پروتئین 17۰ میلی گرم انرژی 52/7 کیلو کالری