نکتار مخلوط انبه و پشن فروت

انبه و پشن فروت، دو میوه از دو زادگاه بسیار دور از هم اما باطعم‌هایی نزدیک به یکدیگر هستند. انبه، بومی جنوب آسیا، هند، بنگلادش و پاکستان است. در حالی که پشن فروت را بومی برزیل، پاراگوئه و شمال آرژانتین معرفی کرده‌اند. این دو میوه از نظر طعم، حس دهانی و غلظت، بسیار شبیه به هم هستند و ترکیب آنها، یک نوشیدنی ترش و شیرین با طعم مطلوب و عطری دلپذیر، پیش روی مصرف‌کننده می‌گذارد. ارزش تغذیه‌ای نکتار انبه و پشن فروت دارای مقداری از ویتامین‌های A و C است. پتاسیم، سدیم، منیزیم و ویتامین B6 از دیگر دارایی‌های ارزشمند این محصول محسوب می‌شوند. کربوهیدرات موجود در نکتار انبه و پشن فروت هم به حدی است که می‌توان یک لیوان از آن را به سادگی به عنوان یک میان‌وعده کامل و مغذی، جایگزین کرد. بایدها و نبایدهای مصرف نکتار مخلوط انبه و پشن فروت این محصول، حاوی ویتامین A است. از این رو مصرف روزانه آن می‌تواند به افزایش قدرت بینایی و پیشگیری از کوررنگی و شب‌کوری، کمک کند. مصرف نکتار انبه و پشن فروت به شدت به افراد مبتلا به یبوست مزمن توصیه می‌شود. این دو میوه، دارای مقدار قابل قبولی از آهن هم هستند. از این رو، افراد گیاه‌خوار می‌توانند برای پیشگیری از افت آهن خون، مصرف روزانه این محصول را در برنامه غذایی‌شان داشته باشند. ناگفته نماند که هم انبه و هم پشن فروت، دارای قند نسبتا بالایی در بین میوه‌های مختلف هستند و به همین دلیل هم بیماران مبتلا به دیابت باید با احتیاط بیشتری آنها را مصرف کنند. پتاسیم موجود در این دو میوه، نوشیدنی آنها را تبدیل به یک نوشیدنی مفید برای قلب کرده است؛ زیرا هم می‌تواند باعث تنظیم فشار خون شود و هم ضربان قلب را کنترل کند. چقدر و کی بخوریم؟ اگر از یبوست رنج می‌برید، می‌توانید روزی یک لیوان از این نوشیدنی را به صورت ناشتا مصرف کنید. در غیر این صورت، مصرف آن همراه با صبحانه یا در میان‌وعده‌های غذایی توصیه می‌شود. از آنجا که احتمال ابتلا به اسهال با زیاده‌روی در مصرف نکتار انبه و پشن فروت وجود دارد، بنابراین نوشیدن بیش از 300 میلی‌لیتر از آن در طول روز توصیه نمی‌شود.

توضیحات

انبه و پشن فروت، دو میوه از دو زادگاه بسیار دور از هم اما باطعم‌هایی نزدیک به یکدیگر هستند. انبه، بومی جنوب آسیا، هند، بنگلادش و پاکستان است. در حالی که پشن فروت را بومی برزیل، پاراگوئه و شمال آرژانتین معرفی کرده‌اند. این دو میوه از نظر طعم، حس دهانی و غلظت، بسیار شبیه به هم هستند و ترکیب آنها، یک نوشیدنی ترش و شیرین با طعم مطلوب و عطری دلپذیر، پیش روی مصرف‌کننده می‌گذارد. ارزش تغذیه‌ای نکتار انبه و پشن فروت دارای مقداری از ویتامین‌های A و C است. پتاسیم، سدیم، منیزیم و ویتامین B6 از دیگر دارایی‌های ارزشمند این محصول محسوب می‌شوند. کربوهیدرات موجود در نکتار انبه و پشن فروت هم به حدی است که می‌توان یک لیوان از آن را به سادگی به عنوان یک میان‌وعده کامل و مغذی، جایگزین کرد. بایدها و نبایدهای مصرف نکتار مخلوط انبه و پشن فروت این محصول، حاوی ویتامین A است. از این رو مصرف روزانه آن می‌تواند به افزایش قدرت بینایی و پیشگیری از کوررنگی و شب‌کوری، کمک کند. مصرف نکتار انبه و پشن فروت به شدت به افراد مبتلا به یبوست مزمن توصیه می‌شود. این دو میوه، دارای مقدار قابل قبولی از آهن هم هستند. از این رو، افراد گیاه‌خوار می‌توانند برای پیشگیری از افت آهن خون، مصرف روزانه این محصول را در برنامه غذایی‌شان داشته باشند. ناگفته نماند که هم انبه و هم پشن فروت، دارای قند نسبتا بالایی در بین میوه‌های مختلف هستند و به همین دلیل هم بیماران مبتلا به دیابت باید با احتیاط بیشتری آنها را مصرف کنند. پتاسیم موجود در این دو میوه، نوشیدنی آنها را تبدیل به یک نوشیدنی مفید برای قلب کرده است؛ زیرا هم می‌تواند باعث تنظیم فشار خون شود و هم ضربان قلب را کنترل کند. چقدر و کی بخوریم؟ اگر از یبوست رنج می‌برید، می‌توانید روزی یک لیوان از این نوشیدنی را به صورت ناشتا مصرف کنید. در غیر این صورت، مصرف آن همراه با صبحانه یا در میان‌وعده‌های غذایی توصیه می‌شود. از آنجا که احتمال ابتلا به اسهال با زیاده‌روی در مصرف نکتار انبه و پشن فروت وجود دارد، بنابراین نوشیدن بیش از 300 میلی‌لیتر از آن در طول روز توصیه نمی‌شود.