ترکیب میوه هایی که رنگهای مشابه اما ارزش تغذیهای مکمل دارند، میتواند جزو بهترین ترکیبات در ساخت یک محصول جدید محسوب شوند. نکتار پرتقال و هویج با ایجاد این ترکیب، محصولی با طعمی جذاب و خاص و البته، ارزش تغذیهای فوقالعاده بالا در اختیار مصرفکننده میگذارد. ارزش تغذیهای حدود 88 درصد از آب یک لیوان پرتقال را ویتامین C تشکیل میدهد. این در حالی است که بیش از 300 درصد از یک لیوان آب هویج از ویتامین A تشکیل شده است. قرار گرفتن ویتامینهای گروه B، منیزیم، پتاسیم، سدیم و فسفر موجود در این محصول در کنار حجم بالای ویتامین C و A، آن را به محصولی ایدهآل برای تمام گروههای سنی و جنسی تبدیل کرده است. بایدها و نبایدهای مصرف نکتار مخلوط پرتقال و هویج همانطور که گفته شد، این محصول دارای بالاترین حجم از بتاکاروتن، به عنوان پیشساز ویتامین A در بدن است. از این رو میتواند نقشی اساسی در حفظ و بهبود وضعیت بینایی افراد ایفا کند. به همین دلیل هم مصرف نکتار پرتقال و هویج به تمام سالمندان، کودکان، خانمهای باردار و کسانی که به تازگی چشمهای خود را جراحی کردهاند، توصیه میشود. کمبود ویتامین A در بدن با عوارضی مانند کاهش قدرت بینایی و شبکوری همراه است. همراهی حجم بالایی از آنتیاکسیدانها وویتامینها در این نکتار باعث شده است تا مصرف آن راهی مطمئن برای پیشگیری از پیری و از کار افتادگی زودرس مغز، قلب و حتی پوست باشد. آنتیاکسیدانهای فراوان موجود در این محصول با کمک به پیشگیری از تجمع سموم در کبد و کلیهها، باعث پیشگیری از ابتلا به سرطان و بیماریهای قلبی هم میشوند. مصرف این نکتار به صورت ناشتا یا بعد از غذا میتواند باعث پیشگیری یا درمان یبوست شود. به علاوه، نوشیدن روزانه آب پرتقال و هویج، بدن را با افزایش قدرت سیستم دفاعیاش، از شر بیماریهای باکتریایی و ویروسی در امان نگه میدارد. تنظیم کلسترول و قند خون، از دیگر ویژگیهای این نکتار است که باعث میشود ما مصرف آن را به بیماران دیابتی و قلبی توصیه کنیم. چقدر و کی بخوریم؟ نکتار پرتقال و هویج را میتوان همراه صبحانه، یا در میانوعدههای غذایی مصرف کرد. مصرف روزانه 300 تا 500 میلیگرم از آن بدون مشکل است. فقط حواستان باشد که اگر ناراحتی گوارشی دارید یا مبتلا به ریفلاکس هستید، این محصول را به صورت ناشتا مصرف نکنید و آن را با فاصلهای 30 دقیقهای از غذای اصلیتان بنوشید.