پاستا از آرد دانه کنف (شاهدانه) مواد تشکیل دهنده: آرد کنف (شاهدانه) منتخب، آرد گندم دوروم (آرد سمولینا)، آب محصولی سالم و مغذی با طعم ملایم دانه کنف (شاهدانه) که ترکیبی ایده آل از چربی، پروتئین و فیبر دارد و به حفظ وزن طبیعی کمک میکند. طرز پخت: محصول را در آب جوش نمکدار بریزید، اما به یاد داشته باشید که پاستا شاهدانه به طور ویژه ای نمک را جذب می کند، بنابراین باید مراقب باشید.در غیر این صورت غذا به راحتی شور می شود. روی حرارت ملایم با هم زدن گاه به گاه، به مدت 7 تا 1۰ دقیقه بپزید تا نرم شود. آرد دانه کنف( شاهدانه ) منبع عالی پروتئین و اسیدهای چرب چند غیراشباع، ویتامین ها و مواد معدنی کمیاب است که به بهبود سلامت بدن، عملکرد طبیعی معده، تقویت سیستم ایمنی و بهبود سلامتی کمک می کند. این پاستا بدون گلوتن می باشد. ویژگی ها: - بهبود عملکرد دستگاه گوارش - تقویت کننده بدن - مفید برای سیستم قلبی عروقی - سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 - سرشار از اسیدهای چرب امگا 6 - سرشار از اسیدهای چرب امگا 9