پرک انواع غلات Mätti 7 مواد تشکیل دهنده: پرک جو دو سر، دانه چاودار، دانه گندم، پرک جو، دانه گندم سیاه، پولک ارزن، دانه ذرت، دانه کتان. ممکن است حاوی مقادیری از آجیل، بادام زمینی، پروتئین شیر و لاکتوز باشد. آلرژن ها در ترکیب مشخص شده اند. ارزش غذایی در 100 گرم محصول خشک: پروتئین - 12 گرم؛ کربوهیدرات - 56 گرم؛ چربی - 5.0 گرم. ارزش انرژی: 320 کیلو کالری / 1340 کیلوژول. ماندگاری: 12 ماه. در جای خشک در دمای حداکثر 25 درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی حداکثر 75٪ نگهداری شود.