پنیر پروسس یک محصول لبنی است که بر خلاف پنیر طبیعی مستقیماً از شیر تهیه نمی شود، بلکه در نتیجه مخلوط نمودن یک یا بیش از یک نوع پنیر طبیعی (رسیده و تازه) همراه با سایر اجزاء لبنی یا غیر لبنی و سپس تبدیل به یک مخلوط ذوب شده هموژن، صاف و نرم با استفاده از حرارت، اعمال برش و نمک های امولسیون کننده تولید میشود. این محصول به علت حرارتی که در هنگام پخت می بیند، از لحاظ بهداشتی پنیر مطمئن تری است در این محصول از پنیر طبیعی و رسیده پارمسان استفاده شده است. با توجه به دوره حداقل شش ماهه رسیدن پنیر پارمسان دارای مقدار پروتئین بیش از گوشت قرمز میباشد. این پنیر دارای طعم ملایم و گردویی بوده و بعنوان طعم دهنده در بسیاری از غذاها مورد استفاده قرا میگیرد. این محصول بصورت ورقه ای در انواع ساندویچ سرد و گرم استفاده می گردد. از مهمترین ویژگیهای این محصول، ذوب شدن در تماس با غذای گرم می باشد. پنیر پروسس ورقه ای برای حرارت دیدن مستقیم، داخل فر مناسب نمی باشد و بهتر است در لابلای ساندویچ یا لایه های میانی انواع غذاها مانند لازانیا و ماکارونی استفاده شود. وزن: 180 گرم نوع بسته بندی : فویل تعداد در بسته بندی:10 عدد ماندگاری: 4 ماه در شرایط یخچالی وزن: 1080 گرم نوع بسته بندی : کارتن تعداد در بسته بندی:60 عدد ماندگاری: 4 ماه در شرایط یخچالی وزن: 3600 گرم نوع بسته بندی : کارتن تعداد در بسته بندی:200 عدد ماندگاری: 4 ماه در شرایط یخچالی