پنیر آمل یکی از معروفترین پنیرهای کاله است که با داشتن بافتی نرم و یکدست، قابلیت پخششوندگی خوبی هم دارد. این پنیر مناسب صبحانه است و با نان، خیار، گوجهفرنگی و گردو ترکیبی بینظیر میسازد. پنیر آمل به عنوان یکی از پنیرهای پروسس شناخته میشود. پنیرهای پروسس برخلاف سایر پنیرها که در تهیه آنها از شیر به عنوان ماده اولیه استفاده میشود، از ترکیب پنیرهای تازه تهیه میشوند. انواع پنیر در گروه پروسس براساس فرمول ترکیبات، نوع پنیر تازه و سایر افزودنیها دستهبندی میشوند. با توجه به اینکه پنیرهای پروسس از ترکیب چند نوع پنیر تازه تهیه میشوند، قابلیت زیادی در جذب بالای پروتئین دارند. به همین دلیل با مصرف کمی از این نوع پنیر به صورت روزانه، قسمت عمدهای از نیاز بدن به پروتئین و کلسیم لبنی رفع میشود. پنیر آمل به صورت تکنفره و بهصورت قطعههای کوچک در یک بسته هم ارائه میشوند. این قطعهها به صورت کلی جهت مصرف در یک وعده غذایی برای یک نفر کافی است. با توجه به محدودیت زمانی اغلب افراد شاغل در مصرف وعده صبحانه در منزل، پنیرهای تک نفره، بین شاغلین و افرادی که بیرون از منزل به خوردن صبحانه میپردازند رواج بیشتری دارد. ضمن اینکه بستهبندی خاص این محصولات برای کودکان نیز بسیار جذاب است. مواد تشکیلدهنده پنیر تازه، پنیر رسیده درآب نمک، کره پاستوریزه، پنیر بلوچیز و نمک های امولسیون انرژی 261 ماده خشک 44 پروتئین 12 چربی 23 مقدار 175 و 35۰ گرمی ماندگاری 3 ماه