پنیر بوترکیزه

هر کیلوگرم از این پنیر از ارزش غذایی معادل 11 تا 12 کیلوگرم شیر تازه گاو برخوردار و از این رو، منبع سرشار کلسیم، فسفر و انواع ویتامینهای D, E, B, A و K است که آن را به یک ماده غذایی غنی تبدیل کرده است. پنیر بوترکیزه برای اولین بار در سال 1927 در آلمان تهیه شد. بوترکیزه در آلمان و اتریش بسیار محبوب و در این کشورها به نام پنیر بانوان نیز معروف است. دلیل معروف و محبوب شدن این پنیر طعمی کره‌ای و بسیار دلنشین است. پنیر بوترکیزه به رنگ زرد طلایی و دارای بافتی نرم، انعطاف‌پذیر و قابل برش است و سطحی صاف و با خلل و فرج کم دارد. از نکته‌های مهم درباره این پنیر می‌توان به زمانی حدود 1 ماه برای عمل‌آوری آن اشاره کرد. همچنین به علت ذوب شدن سریع آن می‌توان در پخت برخی غذاها از آن بهره گرفت. اگرچه ترجمه نام این پنیر، "کره پنیر" است ولی در واقع، حاوی کره نیست. بوترکیزه، دارای طعم شفاف و کره ای و بافتی نرم و انعطاف پذیر بوده و به همین دلیل محبوب کودکان است. مدت زمان رسیدن: 45 روز تا 2 ماه مواد تشکیل‌دهنده شیر پاستوریزه 2.7 % چربی، خامه 40 % چربی، استارتر، مایه پنیر، نمک طعام، نیترات سدیم (E251)، کلرید کلسیم ((E509 انرژی 385 ماده خشک 58 پروتئین 22 چربی 32 مقدار 200 و 250 گرمی، قالبی فله ماندگاری o 2 ماه در یخچال (8-4 درجه) با وکیوم o 1 هفته در یخچال (8-4 درجه) بدون وکیوم

توضیحات

هر کیلوگرم از این پنیر از ارزش غذایی معادل 11 تا 12 کیلوگرم شیر تازه گاو برخوردار و از این رو، منبع سرشار کلسیم، فسفر و انواع ویتامینهای D, E, B, A و K است که آن را به یک ماده غذایی غنی تبدیل کرده است. پنیر بوترکیزه برای اولین بار در سال 1927 در آلمان تهیه شد. بوترکیزه در آلمان و اتریش بسیار محبوب و در این کشورها به نام پنیر بانوان نیز معروف است. دلیل معروف و محبوب شدن این پنیر طعمی کره‌ای و بسیار دلنشین است. پنیر بوترکیزه به رنگ زرد طلایی و دارای بافتی نرم، انعطاف‌پذیر و قابل برش است و سطحی صاف و با خلل و فرج کم دارد. از نکته‌های مهم درباره این پنیر می‌توان به زمانی حدود 1 ماه برای عمل‌آوری آن اشاره کرد. همچنین به علت ذوب شدن سریع آن می‌توان در پخت برخی غذاها از آن بهره گرفت. اگرچه ترجمه نام این پنیر، "کره پنیر" است ولی در واقع، حاوی کره نیست. بوترکیزه، دارای طعم شفاف و کره ای و بافتی نرم و انعطاف پذیر بوده و به همین دلیل محبوب کودکان است. مدت زمان رسیدن: 45 روز تا 2 ماه مواد تشکیل‌دهنده شیر پاستوریزه 2.7 % چربی، خامه 40 % چربی، استارتر، مایه پنیر، نمک طعام، نیترات سدیم (E251)، کلرید کلسیم ((E509 انرژی 385 ماده خشک 58 پروتئین 22 چربی 32 مقدار 200 و 250 گرمی، قالبی فله ماندگاری o 2 ماه در یخچال (8-4 درجه) با وکیوم o 1 هفته در یخچال (8-4 درجه) بدون وکیوم