پنیر تازه موزارلا پنیری ایتالیایی است که هر کیلوگرم آن از 1۰ تا 12 کیلوگرم شیر تازه گاو تهیه شده و سرشار از کلسیم است. یکی از ویژگی های این پنیر، کم نمک بودن (نیم درصد) آن است که باعث میشود استفاده از آن برای همه ردههای سنی با هر نوع رژیم غذایی امکانپذیر شود. همچنین چربی پایین پنیر موزارلا باعث ایجاد محبوبیت بالای این پنیر میان افرادی شده است که رژیم غذایی سالم را میپسندند. پنیر تازه موزارلا به عنوان معروفترین پنیر برای سالادهای مختلف شناخته میشود و چون طعم ملایم و کمی نزدیک به طعم شیر و حالتی لاستیکی دارد، در گروه معدود پنیرهایی است که هم برای مصارف پختوپز کاربرد فراوانی دارد و هم به صورت خام میتوان از آن استفاده کرد. نکته جالب راجع به پنیر تازه موزارلا این است که این پنیر را میتوان با انواع غذاهای حاضری و پختنی ترکیب و از فواید آن (پروتئین و کلسیم) استفاده کرد، بدون اینکه طعم و مزه غذا را تغییر دهد. ضمن اینکه حالت الاستیکی و کشسانی این پنیر میتواند جذابیت خاصی به غذا بدهد. پنیر تازه موزارلا علاوه بر طعم خوبی که دارد، دارای مقادیر قابل ملاحظهای پروتئین است و تقریبا تمام اسید آمینههای ضروری بدن را تامین میکند. بنابراین، با اضافه کردن پنیر به سالاد غذای کاملی مصرف کردهاید و ارزش غذایی سالاد را افزایش دادهاید. این پنیر به دلیل اینکه فاقد هرگونه ماده نگهدارنده است، مدت زمان محدودی (14 روز) قابل نگهداری است. بنابراین باید در زمان خرید به میزان مورد استفاده از پنیر تازه موزارلا دقت کنید و نگهداری آن را به دقت انجام دهید. مواد تشکیلدهنده شیر تازه پاستوریزه، استارتر، مایه پنیر، نمک، کلرید کلسیم انرژی 257 ماده خشک 45 پروتئین 22 چربی 18 مقدار 18۰، 25۰ و 22۰۰ گرمی ماندگاری 14 روز در یخچال با دمای 4 تا 8 درجه سانتیگراد