از آنجا که این پنیر طعم بسیار ملایم و شوری کمی دارد، میتوان از آن در پخت شیرینیها استفاده نمود. بافت نرمی دارد و به راحتی روی نان پخش میشود و دارای مقادیر بالای پروتئین کلسیم، فسفر و انواع ویتامین است. این پنیر طی فرآیندی طبیعی و به صورت تازه از تخمیر شیر به دست میآید. برای تهیه این پنیر، مقادیری خامه به شیر اضافه میکنند، لذا طعم محصول نهایی خامهای است. مواد تشکیلدهنده شیر پاستوریزه، خامه، نمک، استارتر، پایدارکننده E412،E410 و مایه پنیر انرژی 265 ماده خشک 36 پروتئین 8 چربی 25 مقدار 2۰۰ گرمی ماندگاری 2 ماه در یخچال 4 تا 8 درجه