پنیر ریو یک پنیر برزیلی است که در گروه پنیرهای تازه قرار میگیرد. این پنیر دارای بافتی نیمهسخت است و از انعقاد شیر بهدست میآید. پنیر ریو دارای بافتی اسفنجی، کمنمک و کمچرب است. به همین دلیل این پنیر برای همه گروههای سنی بهخصوص افرادی که میزان چربی و نمک در رژیم غذایی آنها اهمیت زیادی دارد مناسب است. نکته مهم در مورد تولید پنیر ریو این است که در تولید این پنیر از هیچ ماده افزودنی دیگری استفاده نشده است. نکته قابل توجه این است که علاوه بر اینکه از افزودنی صنعتی در این محصول استفاده نشده، از هیچ طعمدهنده مصنوعی یا چربی گیاهی دیگر هم استفاده نشده است .علاوه بر این موضوع، عطر و طعم خوب این پنیر برای اکثر افراد مورد پسند است که باعث میشود علاوه بر استفاده از این پنیر در صبحانه، در سالاد هم از پنیر ریو استفاده کرد. مواد تشکیلدهنده شیر تازه پاستوریزه، استارتر ، مایه پنیر ، نمک ، کلرید کلسیم انرژی 199 ماده خشک 35 پروتئین 12 چربی 16 مقدار 2۰۰ و 4۰۰ گرمی ماندگاری 14 روز در یخچال 4 تا 8 درجه سانتیگراد