پنیر زیره

این پنیر که از مجموعه پنیرهای پروسس (فرآوری شده) کاله است. از ترکیب ویژه‌ای از مجموعه پنیرهای رسیده تهیه شده. طعم ‌این پنیر با پنیرهای سفید معمولی تفاوت دارد و طعمی ‌نو و مطلوب‌تر ارائه می‌نماید. مواد تشکیل دهنده ‌این پنیر در حین فرآوری مجدداً پاستوریزه می‌شوند. پروتئین‌های موجود در‌این پنیر به مراتب نسبت به پنیر‌های دیگر قابلیت جذب بیشری دارند. پس از پاستوریزه شدن، کلیه مراحل تهیه محصول با دستگاه‌های اتوماتیک انجام می‌شود. مواد تشکیل‌دهنده انواع پنیر، کره، زیره، نمک های امولسیون کننده، نمک انرژی 326 ماده خشک 48 پروتئین 13 چربی 23 مقدار 1۰۰، 2۰۰، 4۰۰ گرمی ماندگاری 3 ماه در یخچال 4 تا 8 درجه

توضیحات

این پنیر که از مجموعه پنیرهای پروسس (فرآوری شده) کاله است. از ترکیب ویژه‌ای از مجموعه پنیرهای رسیده تهیه شده. طعم ‌این پنیر با پنیرهای سفید معمولی تفاوت دارد و طعمی ‌نو و مطلوب‌تر ارائه می‌نماید. مواد تشکیل دهنده ‌این پنیر در حین فرآوری مجدداً پاستوریزه می‌شوند. پروتئین‌های موجود در‌این پنیر به مراتب نسبت به پنیر‌های دیگر قابلیت جذب بیشری دارند. پس از پاستوریزه شدن، کلیه مراحل تهیه محصول با دستگاه‌های اتوماتیک انجام می‌شود. مواد تشکیل‌دهنده انواع پنیر، کره، زیره، نمک های امولسیون کننده، نمک انرژی 326 ماده خشک 48 پروتئین 13 چربی 23 مقدار 1۰۰، 2۰۰، 4۰۰ گرمی ماندگاری 3 ماه در یخچال 4 تا 8 درجه