پنیر سفید آمل کم چرب

طعم‌ این پنیر با پنیرهای سفید معمولی تفاوت دارد ولی طعمی‌ نو و مطلوب‌تر ارائه می‌کند. مواد تشکیل‌ دهنده ‌این پنیر در حین فرآوری مجدداً پاستوریزه می‌شوند. پروتئین‌های موجود در‌این پنیر به مراتب نسبت به پنیر‌های دیگر قابلیت جذب بیشتری دارند. پس از پاستوریزه شدن، کلیه مراحل تهیه محصول با دستگاه‌های اتوماتیک است. این پنیر از مجموعه پنیرهای پروسس فرآوری شده کاله است که از ترکیب ویژه‌ای از مجموعه پنیرهای رسیده تهیه شده است. مواد تشکیل‌دهنده انواع پنیر، خامه، نمک های امولسیون کننده، کره، نمک، شیر خشک انرژی 198 ماده خشک 32 پروتئین 12 چربی 14 مقدار 4۰۰ گرمی ماندگاری 3 ماه در یخچال 4 تا 8 درجه

توضیحات

طعم‌ این پنیر با پنیرهای سفید معمولی تفاوت دارد ولی طعمی‌ نو و مطلوب‌تر ارائه می‌کند. مواد تشکیل‌ دهنده ‌این پنیر در حین فرآوری مجدداً پاستوریزه می‌شوند. پروتئین‌های موجود در‌این پنیر به مراتب نسبت به پنیر‌های دیگر قابلیت جذب بیشتری دارند. پس از پاستوریزه شدن، کلیه مراحل تهیه محصول با دستگاه‌های اتوماتیک است. این پنیر از مجموعه پنیرهای پروسس فرآوری شده کاله است که از ترکیب ویژه‌ای از مجموعه پنیرهای رسیده تهیه شده است. مواد تشکیل‌دهنده انواع پنیر، خامه، نمک های امولسیون کننده، کره، نمک، شیر خشک انرژی 198 ماده خشک 32 پروتئین 12 چربی 14 مقدار 4۰۰ گرمی ماندگاری 3 ماه در یخچال 4 تا 8 درجه