پنیر شایربلو

یک کیلوگرم پنیر شایربلو از ارزش غذایی معادل 9 تا 1۰ کیلوگرم شیر تازه گاو برخوردار و سرشار از مواد معدنی، فسفر و کلسیم است. همچنین، این پنیر حاوی پنی سیلیوم خوراکی و مفید برای دستگاه گوارش است. پنیر شایربلو از شیر گاو تهیه می‌شود و خاستگاه آن کشور انگلستان است. این پنیر نیمه‌سخت بوده و دارای طعمی مشابه چدار، رنگ آناتوی پراتو و کپک‌های بلوچیز است که نوعی کپک خوراکی و مفید به نام پنیسیلیوم راکفورتی است. این پنیر نخستین بار در دهه 197۰ در شهر اینورنس اسکاتلند توسط سازنده پنیر اسکاتلندی، اندی ویلیامسون که تولید پنیر استیلتون و بلوچیز را در ناتینگهام شایر یاد گرفته بود، ساخته شد و به همین دلیل، نام آن را اینورنس شایربلو نامیدند. اما این پنیر در سایر جزایر بریتانیا با نام شراپ شایربلو وارد بازار شد. این نام، اگرچه ارتباطی به شهر شراپ شایر نداشت، در جهت افزایش محبوبیت و مقبولیت این پنیر انتخاب شد. شایربلوی محبوب و معروف، مدال‌های زیادی از جمله مدال نقره جوایز جهانی پنیر در سال 2۰14 را از آن خود کرده است. مواد تشکیل‌دهنده شیر پاستوریزه 3٪ چربی، استارتر، کلرید کلسیم، نمک، مایه پنیر، کپک پنی سیلیوم انرژی 395 ماده خشک 62 پروتئین 25 چربی 31 مقدار 2۰۰ گرمی، 25۰ گرمی، قالبی فله ماندگاری 2 ماه در یخچال با وکیوم، 1 هفته در یخچال بدون وکیوم - دمای یخچال 4 تا 8 درجه سانتیگراد

توضیحات

یک کیلوگرم پنیر شایربلو از ارزش غذایی معادل 9 تا 1۰ کیلوگرم شیر تازه گاو برخوردار و سرشار از مواد معدنی، فسفر و کلسیم است. همچنین، این پنیر حاوی پنی سیلیوم خوراکی و مفید برای دستگاه گوارش است. پنیر شایربلو از شیر گاو تهیه می‌شود و خاستگاه آن کشور انگلستان است. این پنیر نیمه‌سخت بوده و دارای طعمی مشابه چدار، رنگ آناتوی پراتو و کپک‌های بلوچیز است که نوعی کپک خوراکی و مفید به نام پنیسیلیوم راکفورتی است. این پنیر نخستین بار در دهه 197۰ در شهر اینورنس اسکاتلند توسط سازنده پنیر اسکاتلندی، اندی ویلیامسون که تولید پنیر استیلتون و بلوچیز را در ناتینگهام شایر یاد گرفته بود، ساخته شد و به همین دلیل، نام آن را اینورنس شایربلو نامیدند. اما این پنیر در سایر جزایر بریتانیا با نام شراپ شایربلو وارد بازار شد. این نام، اگرچه ارتباطی به شهر شراپ شایر نداشت، در جهت افزایش محبوبیت و مقبولیت این پنیر انتخاب شد. شایربلوی محبوب و معروف، مدال‌های زیادی از جمله مدال نقره جوایز جهانی پنیر در سال 2۰14 را از آن خود کرده است. مواد تشکیل‌دهنده شیر پاستوریزه 3٪ چربی، استارتر، کلرید کلسیم، نمک، مایه پنیر، کپک پنی سیلیوم انرژی 395 ماده خشک 62 پروتئین 25 چربی 31 مقدار 2۰۰ گرمی، 25۰ گرمی، قالبی فله ماندگاری 2 ماه در یخچال با وکیوم، 1 هفته در یخچال بدون وکیوم - دمای یخچال 4 تا 8 درجه سانتیگراد