این پنیر بسیار خوشمزه و سرشار از انرژی و غنی از انواع ویتامینهای محلول در چربی است. عطر و طعم خامهای و رنگ سفید شیری دارد، بافت آن نرم است و به راحتی روی نان پخش میشود. این پنیر با عطر و طعم قوی و گیرا میتواند جایگزینی برای کره و خامه باشد. منبع غنی از پروتئین، کلسیم، فسفر و انواع ویتامین. پنیر ماسکارپونه نیز نوعی پنیر تازه ایتالیایی است که بیشتر در تهیه دسر و کیک کاربرد دارد. مواد تشکیلدهنده شیر پاستوریزه، مایه پنیر، خامه، E406، استارتر انرژی 335 ماده خشک 45 پروتئین 8 چربی 35 مقدار 2۰۰ گرمی و 1۰۰۰ گرمی ماندگاری 2 ماه در یخچال 4 تا 8 درجه