پنیر ورقه ای لازانیا

پنیر ورقه‌ای لازانیا به دلیل داشتن ویژگی کشسانی یکی از بهترین گزینه‌ها برای استفاده در لازانیا است. این طعم خوب به همراه قابلیت مناسب ذوب‌شوندگی و سهولت کاربرد می‌تواند تجربه‌ای دلنشین از آشپزی به همراه داشته باشد. مواد تشکیل‌دهنده پنیر تازه پاستوریزه ، کره پاستوریزه ، نمک انرژی 359 ماده خشک 12 پروتئین 57 چربی 27 مقدار 18۰ گرمی، فله‌ای ماندگاری 2 ماه در یخچال بین دمای 4 تا 8 درجه سانتیگراد

توضیحات

پنیر ورقه‌ای لازانیا به دلیل داشتن ویژگی کشسانی یکی از بهترین گزینه‌ها برای استفاده در لازانیا است. این طعم خوب به همراه قابلیت مناسب ذوب‌شوندگی و سهولت کاربرد می‌تواند تجربه‌ای دلنشین از آشپزی به همراه داشته باشد. مواد تشکیل‌دهنده پنیر تازه پاستوریزه ، کره پاستوریزه ، نمک انرژی 359 ماده خشک 12 پروتئین 57 چربی 27 مقدار 18۰ گرمی، فله‌ای ماندگاری 2 ماه در یخچال بین دمای 4 تا 8 درجه سانتیگراد