این پنیر سرشار از کلسیم، پروتئین با هضم و جذب آسان، فسفر و انواع ویتامینهاست که ارزش غذایی آن معادل 12-11 کیلو شیر تازه گاو است. برای رسیدن این پنیر 45 روز تا 2 ماه زمان نیاز است. لازم به ذکر است که پنیر پستوی قرمز پنیری نیمه سخت و از خانواده پنیر گوداست و خاستگاه آن به کشور هلند بازمیگردد. مواد تشکیلدهنده شیر پاستوریزه 2.7 % چربی، کلرید کلسیم، استارتر، مایه پنیر، نمک طعام، سس پستو، رنگ مجاز خوراکی، نیترات سدیم (E251) انرژی 355 ماده خشک 57 پروتئین 22 چربی 27 مقدار 200 و 250 گرمی، قالبی فله ماندگاری 3 ماه در یخچال (4 تا8 درجه) با وکیوم 1 هفته در یخچال (4 تا 8 درجه) بدون وکیوم