پنیر پینکا

پنیر پینکا در دسته پنیرهای پروسس قرار می‌گیرد. پنیر پروسس پنیری است که از پخت و ترکیب یک یا چند پنیر با لبنیات دیگر از قبیل کره، شیر، خامه یا مواد مشابه دیگر به‌دست می‌آید. در ترکیب پنیر پینکای کاله، پنیر خامه‌ای ، پنیر چدار، کره و پروتئین شیر استفاده شده است و مانند دیگر پنیرهای پروسس بافت آن مالش‌پذیر است. پنیر پینکا دارای بافتی نرم و نیمه‌مایع با طعمی منحصر‌به‌فرد است. در مورد پنیر پینکا، اغلب تصور می‌شود بافت نیمه مایع آن به دلیل درصد چربی بسیار زیاد آن –چیزی در حد چربی کره- است؛ اما باید توجه داشت که بافت پنیر پینکا به دلیل درصد رطوبت بالای این پنیر است و درصد چربی آن از درصد چربی پنیر آمل تنها 2 درصد بیشتر است. از سوی دیگر طعم منحصربه‌فرد پنیر پینکا نیز به دلیل پنیر چدار به کار رفته در این محصول است که طعم غالب چدار عطر و طعم جذابی به پنیر پینکا داده است. پنیر پینکا با داشتن ۰/5 درصد نمک، کم نمک‌ترین پنیر کاله در گروه پنیرهای صبحانه است. با مقایسه این مقدار با نمک پنیر سفید ایرانی (معمولا 2٪ نمک) مشخص می‌شود که این محصول یک پنیر کم نمک محسوب می‌شود. پنیر پینکا نه تنها در صبحانه، بلکه در آشپزی هم کاربرد دارد. هرچند مصرف پنیر پینکا همراه با نان تست، با توجه به بافت به نسبت روان و پخش‌پذیر آن، به عنوان وعده صبحانه یا عصرانه بسیار لذت بخش است، اما نمی‌توان از لذت استفاده از این پنیر به عنوان سس، همراه با همبرگر، هات‌داگ، اسپاگتی و پاستا صرف نظر کرد. پنیر پینکا در دو وزن 35۰ و 2۰۰ گرمی به صورت تکی و در دو وزن تک نفره 2۰ و 3۰ گرمی به صورت چهار عددی در بازار موجود است. مواد تشکیل‌دهنده پنیر خامه‌ای، کره پاستوریزه، پروتئین شیر، پنیر چدار، نمک طعام، نمک‌های امولسیون کننده (E331،E339،E45۰) و پایدارکننده (E41۰ و E412) انرژی 304 ماده خشک 44 پروتئین 10 چربی 28 مقدار 3۰، 2۰، 2۰۰، 35۰ گرمی ماندگاری 3 ماه در یخچال 4 تا 8 درجه

توضیحات

پنیر پینکا در دسته پنیرهای پروسس قرار می‌گیرد. پنیر پروسس پنیری است که از پخت و ترکیب یک یا چند پنیر با لبنیات دیگر از قبیل کره، شیر، خامه یا مواد مشابه دیگر به‌دست می‌آید. در ترکیب پنیر پینکای کاله، پنیر خامه‌ای ، پنیر چدار، کره و پروتئین شیر استفاده شده است و مانند دیگر پنیرهای پروسس بافت آن مالش‌پذیر است. پنیر پینکا دارای بافتی نرم و نیمه‌مایع با طعمی منحصر‌به‌فرد است. در مورد پنیر پینکا، اغلب تصور می‌شود بافت نیمه مایع آن به دلیل درصد چربی بسیار زیاد آن –چیزی در حد چربی کره- است؛ اما باید توجه داشت که بافت پنیر پینکا به دلیل درصد رطوبت بالای این پنیر است و درصد چربی آن از درصد چربی پنیر آمل تنها 2 درصد بیشتر است. از سوی دیگر طعم منحصربه‌فرد پنیر پینکا نیز به دلیل پنیر چدار به کار رفته در این محصول است که طعم غالب چدار عطر و طعم جذابی به پنیر پینکا داده است. پنیر پینکا با داشتن ۰/5 درصد نمک، کم نمک‌ترین پنیر کاله در گروه پنیرهای صبحانه است. با مقایسه این مقدار با نمک پنیر سفید ایرانی (معمولا 2٪ نمک) مشخص می‌شود که این محصول یک پنیر کم نمک محسوب می‌شود. پنیر پینکا نه تنها در صبحانه، بلکه در آشپزی هم کاربرد دارد. هرچند مصرف پنیر پینکا همراه با نان تست، با توجه به بافت به نسبت روان و پخش‌پذیر آن، به عنوان وعده صبحانه یا عصرانه بسیار لذت بخش است، اما نمی‌توان از لذت استفاده از این پنیر به عنوان سس، همراه با همبرگر، هات‌داگ، اسپاگتی و پاستا صرف نظر کرد. پنیر پینکا در دو وزن 35۰ و 2۰۰ گرمی به صورت تکی و در دو وزن تک نفره 2۰ و 3۰ گرمی به صورت چهار عددی در بازار موجود است. مواد تشکیل‌دهنده پنیر خامه‌ای، کره پاستوریزه، پروتئین شیر، پنیر چدار، نمک طعام، نمک‌های امولسیون کننده (E331،E339،E45۰) و پایدارکننده (E41۰ و E412) انرژی 304 ماده خشک 44 پروتئین 10 چربی 28 مقدار 3۰، 2۰، 2۰۰، 35۰ گرمی ماندگاری 3 ماه در یخچال 4 تا 8 درجه