پنیر چدار طبیعی

پنیری است نیمه سخت طبیعی و رسیده و صاف ، زرد یا نارنجی رنگ که اولین بار در کشور انگلستان در روستایی به همین نام در منطقه سامِرت تولید شد که معروف ترین پنیر انگلستان محسوب می شود. هر کیلوگرم از این پنیر از حدود 12 تا 14 کیلوگرم شیر تازه گاو بدست می آید. دارای طعمی با ترشی ملایم و نمکین و تیزی مخصوص به خود بوده و غنی از کلسیم ، فسفر و انواع ویتامین ها می باشد. موارد مصرف این نوع پنیر در انواع ساندویچ های سرد و گرم و انواع اسنک ها می باشد. وزن: سفارش مشتری نوع بسته بندی: وکیوم تعداد در کارتن: - ماندگاری: 3 ماه در شرایط یخچالی

توضیحات

پنیری است نیمه سخت طبیعی و رسیده و صاف ، زرد یا نارنجی رنگ که اولین بار در کشور انگلستان در روستایی به همین نام در منطقه سامِرت تولید شد که معروف ترین پنیر انگلستان محسوب می شود. هر کیلوگرم از این پنیر از حدود 12 تا 14 کیلوگرم شیر تازه گاو بدست می آید. دارای طعمی با ترشی ملایم و نمکین و تیزی مخصوص به خود بوده و غنی از کلسیم ، فسفر و انواع ویتامین ها می باشد. موارد مصرف این نوع پنیر در انواع ساندویچ های سرد و گرم و انواع اسنک ها می باشد. وزن: سفارش مشتری نوع بسته بندی: وکیوم تعداد در کارتن: - ماندگاری: 3 ماه در شرایط یخچالی