هر کیلوگرم از این پنیر، پرانرژی و با ارزش است و از 9 تا 1۰ کیلوگرم شیر تازه گاو تهیه میشود. پنی سیلیوم خوراکی موجود در این پنیر از مواد غذایی مفید برای دستگاه گوارش به شمار میرود. پنیر کممبر نوعی پنیر نرم فرانسوی است که به پنیر عشق معروف و پنیر ملی فرانسه است. این پنیر، نخستین بار در اواخر قرن 18 در منطقه کممبر و نرماندی در شمال غربی فرانسه تولید شد. سطح بیرونی این پنیر به طور کامل، با کپک خوراکی سفید رنگ و مفیدی پوشانده شده است. کممبر دارای طعمی متفاوت و تند است که هر چه بیشتر برسد نرمتر و بوی آن تندتر میشود. مواد تشکیلدهنده شیر پاستوریزه، کلریدکلسیم، مایه پنیر، استارتر، پنی سیلیوم انرژی 334 ماده خشک 46 پروتئین 20 چربی 26 مقدار 2۰۰ گرمی، قالبی فله ماندگاری 21 روز در یخچال با وکیوم ، 1 هفته در یخچال بدون وکیوم - دمای یخچال 4 تا 8 درجه سانتیگراد