پنیر کممبر با شیر بز

هر کیلوگرم از ‌این پنیر، پرانرژی و با ارزش است و از 6 کیلوگرم شیر بز تهیه می‌شود. گفتنی است که پنی سیلیوم خوراکی موجود در این پنیر برای دستگاه گوارش بسیار مفید است. این پنیر همان پنیر کممبر است که از شیر بز تهیه می‌شود. جلوگیری از کم خونی ناشی از فقر آهن و ساخته شدن دوباره گلبول‌های قرمز خون، برخورداری از ارزش غذایی شبیه به شیر مادر، لاکتوز کمتر و میزان کمتری از مواد آلرژی زا، مناسب بودن برای فلور روده و از بین بردن باکتری بیماری زا، کاهش کلسترول خون، اسیدهای چرب ضروری، کلسیم و فسفر که به راحتی در بافت استخوان‌ها نفوذ کرده و باعث تقویت آنها می‌شود. مقادیر قابل توجه روی و سلنیوم برای پیشگیری از آلزایمر، پتاسیم و حفظ تعادل فشار خون، برخورداری از ویتامین A بیشتر نسبت به شیر گاو و میزان قابل توجه پروتئین از ویژگی‌های این پنیر است. مواد تشکیل‌دهنده شیر پاستوریزه بز، خامه پاستوریزه، کلرید کلسیم، مایه پنیر، استارتر، کپک پنی سیلیوم، نمک طعام انرژی 365 ماده خشک 52 پروتئین 15 چربی 33 مقدار قالبی فله ماندگاری 21 روز در یخچال با وکیوم، 1 هفته در یخچال بدون وکیوم - دمای یخچال بین 4 تا 8 درجه سانتیگراد

توضیحات

هر کیلوگرم از ‌این پنیر، پرانرژی و با ارزش است و از 6 کیلوگرم شیر بز تهیه می‌شود. گفتنی است که پنی سیلیوم خوراکی موجود در این پنیر برای دستگاه گوارش بسیار مفید است. این پنیر همان پنیر کممبر است که از شیر بز تهیه می‌شود. جلوگیری از کم خونی ناشی از فقر آهن و ساخته شدن دوباره گلبول‌های قرمز خون، برخورداری از ارزش غذایی شبیه به شیر مادر، لاکتوز کمتر و میزان کمتری از مواد آلرژی زا، مناسب بودن برای فلور روده و از بین بردن باکتری بیماری زا، کاهش کلسترول خون، اسیدهای چرب ضروری، کلسیم و فسفر که به راحتی در بافت استخوان‌ها نفوذ کرده و باعث تقویت آنها می‌شود. مقادیر قابل توجه روی و سلنیوم برای پیشگیری از آلزایمر، پتاسیم و حفظ تعادل فشار خون، برخورداری از ویتامین A بیشتر نسبت به شیر گاو و میزان قابل توجه پروتئین از ویژگی‌های این پنیر است. مواد تشکیل‌دهنده شیر پاستوریزه بز، خامه پاستوریزه، کلرید کلسیم، مایه پنیر، استارتر، کپک پنی سیلیوم، نمک طعام انرژی 365 ماده خشک 52 پروتئین 15 چربی 33 مقدار قالبی فله ماندگاری 21 روز در یخچال با وکیوم، 1 هفته در یخچال بدون وکیوم - دمای یخچال بین 4 تا 8 درجه سانتیگراد